Lördagsmys

Ljuvligt med lördag. Vaknade i hyfsad tid och gjorde iordning den berömda mysfrukosten... :) 

Efter frukosten slappade vi en stund och kollade på "Sex and the City-filmen", den är så härlig... Mm me like, man blir så glad av alla roliga kommentarer och fina kläder som visas... :) Ge mig! :)

Åkte sedan hem till mormor och fick ett gäng jättefina stickade gröna grytlappar hon gjort till oss. Vi fick även en megabit med entrecoté som skall avnjutas till middagen ikväll samt två ananaser... :) Sedan drog vi till Allum i hopp om klocka och kik på glasögon. Vi hittade inget av det utan det blev en del annat till vårgarderoben. P köpte en skitsnygg svart trenchcoat, ett skärp och en blå skjorta, skitfräsch... :) Själv hittade jag äntligen (inte en dag för tidigt) en svart vinterjacka, en modell jag letat efter men inte riktigt hittat. Halva priset dessutom, tjoho! :) Det är en sådan jacka jag kan ha i många herrans år. Inte för att den ingår i vårgarderoben men det behövdes...

Köpte även lite nyheter från Bondelid. Dock har Bondelid ingen hemsida och jag har inget batteri i kameran så jag kan inte visa... :( Men det var en rosarandig top med en brun rosett på samt en rutig skjorta i blått/grönt... Plus att jag är såå sugen på en topp och en tunika på affären Pondus. Om ni inte besökt den, gör det!!! :) De har väldigt fina kläder, man hittar alltid något som passar. Jag skall ta mig en funderare på båda de grejerna och se hur jag gör i veckan... :)

Nu närmast vankas mat och film, jag längtar!!! :)

God kväll!


 

Friday all day long

Har just avslutat en tonfisksallad till lunch och har nu bara fyra timmar kvar till hemgång. Jag var iväg till Frölunda Torg på lunchen och skulle lämna tillbaka ett par glasögon på Hendéns (har ej bestämt mig än men de måste ju tillbaka). Jag passade på att gå in på She Shop i hopp om att hitta några bra träningsskor (tror det är dags för nya), men kom istället ut med ett par jättehärliga korta mörkgråa träningsbyxor från Röhnisch. Jag såg dem innan jul och önskade mig dem i julklapp av min familj men av dem fick jag ju pengar så jag passade på att köpa dem nu. Självklart inte till rea-pris! :( Men det var rätt mycket rea där, dock tycker jag att de rear ut rätt knepiga träningssaker, det är lite tråkigt.

Dessa var det jag köpte, fast i mörkgrått! De vansinnigt mjuka och goa!
Röhnisch Flow Short Pants  261402
Bild: http://rohnisch.timarco.se/
 

Idag är det iaf torsdag

Å det är såå gött, för det innebär ju att det bara är en dag kvar att jobba innan det är helg, jippi!

Jag och P har haft två hemmakvällar med lillemansbesök, myspys. Igår var dock P och spelade hockey så han mötte bara honom i dörren,men ikväll var han iaf hemma en stund. Det är så mysigt att ha lilleman här. J kom och lämnade honom till oss (B var givetvis också här) och då passade vi alla på att fika med lite muffins från Margaretas. Mums. Förresten, gissa om Sigge och lilleman har funnit varandra? L blir alldeles till sig när han ser Sigge och Sigge är ungefär likadan när han ser L. De vill liksom nosa och känna lite på varandra och det är bara såå gulligt...

Annars är det lugnt. Det har varit skönt att bara ta det lugnt de här kvällarna och det blir detsamma imorgon. Då kommer min andra lillebror F ner och han och hans E kommer hit. Vi ska käka thai och kolla film eller kanske spela lite spel... :) Annars vet jag riktigt inte vad helgen kommer att bjuda på, jag lovar att uppdatera.

Nu ska jag sätta mig och kolla lite på La Redoute, fick ett nyhetsmail från dem idag och fick syn på en snygg skjorta och några shyssta scarves. Detta skall undersökas vidare.

Go kväll! :)


 

Paus på jobbet

Jag har en välbehövlig liten paus på jobbet... Det behövdes, har haft mycket att göra här idag. Drack just ett stort med brusvitaminer, allt i förebyggande syfte... Det känns som det är en massa konstiga sjukdomar runt en just nu, det är bara att ta i trä och knacka hit och dit och allt vad man säger...

Hela dagen har det känts som om det är torsdag. Så blir man gång på gång påmind om att det bara är onsdag... Segt! Längtar efter helgen nu... Varje morgon vill jag bara sova meeeer och det är just vad jag ska göra i helgen, sova ut på mornarna alltså.

Jag beställde just lite kläder till lilleman på nätet.... En marin/vit randig body plus en marinblå Alfons Åberg-pyjamas. Han växer så fort nu också, så han är verkligen i behov av kläder, inte faster emot... :) Igår hade jag med mej lite nyshoppade kläder till honom också. J blev jätteglad. L fick då en jättesöt marin body med Laban på och ett par randiga byxor till detta, också från Laban... Det var ett jättegulligt litet set som jag hittade på Lilla Du i Mölndal.

Back to work


Söta babykläder till en söt liten pojke
 - Babypyjamas med Alfons Åberg eller Milla
Bild: http://www.iob-butiken.se/shop/


 

Ruggigt på morgonkvisten

Fick en megachock i morse... Jag var inne på badrummet och skulle lyfta undan en handduk då jag ser något mörkt i ögonvrån som rör sig på golvet. Jag stelnar till direkt när jag inser att det är en stor spindel som nästan nuddar mina fötter medan den springer in mot ena väggen i badrummet. Jag gapskriker och P kommer inrusandes och frågar vad det är...Sedan får jag ta mod till mig att ta fram duschslangen och spola ner kräket i brunnen... Usch jag ryser när jag tänker på det, den var verkligen stor. Vet att jag såg en likadan spindel i vår gamla lägenhet men jag trodde inte att det skulle finnas sådana i vår nya (optimist, javisst) och då kläcker P ur sig att han har sett en sådan i vardagsrummet med för ett par dagar sen! Fyyyyy!

Gårdagen var jättemysig hemma hos J och lilleman... Jag är helt såld på det lilla livet, han vet verkligen hur han charmar mig. Det var iaf väldigt trevligt att träffa J också. Vi käkade semlor (årets första semla) och drack te. Det var tråkigt att se hur allt de byggt upp tillsammans nu står i flyttlådor... :( Hela situationen känns så konstig och dum, men jag hoppas att det skall lösa sig bra, för lillemans skull. Igår fick jag ge honom mat och busa lite medan J var ute med hunden. Det var supermysigt... :)

Nu ska jag jobba! Bye så länge!

Husspindel - inte bra för nerverna

Bild: www.pbase.com
 

4 plastpåsar och 1 papperskasse senare

My good, jag som laddade så inför handlingen. När jag kom fram hade jag givetvis glömt handlingslistan... :( Jaja det fick gå i alla fall... Handlade hur mycket som helst kändes det som, fick knö in det sista i kylen för att allt skulle få plats...Suck, jaja nu är det iaf gjort...

Poliskontroll på vägen hem också. Jag hade såklart stoppat en godis i munnen så det var bara att  se glad ut... Jag fick blåsa och det gick jättebra... Trevlig var konstapeln också, pratade om bilen och hur bra kvalitet Opel hade, min födelsedag och när han var född och att han fått ett barnbarn på juldagen å så... :)

Nu ska jag fixa och dona lite här hemma. Godkväll!
 

Dags för storhandling

Håller på att ladda nu! :) Jag tänkte åka och handla nu när P åker och tränar så kan jag gå och pilla och känna på allt som jag vill... Det ekar i vårt kylskåp så det är mycket som skall fyllas på, allt från mejeri till frukt & grönt... Ica Maxi rules som pappa brukar säga, haha.

Lönen kom inte idag heller, så det är först imorgon som man får känna lite hurra! :)

Annars blir det lugnt ikväll, ska diska en massa och sen ska vi förhoppningsvis få till lite käk härhemma. Kanske det kommer en middagsgäst, vi får se...

Kvällens nöje

Bild: www.maxigoteborg.se
 

Måndagsnoteringar

Så var då måndagen här igen... Hur fort går inte en helg då? Helt vansinnigt fort iaf.

Idag är det egentligen en liten P som skall komma till världen. Dock verkar hans mamma inte så övertygad om att det blir just idag, vi får se om den lille har något att bjuda på under natten. Än är många timmar kvar av dygnet... :)

Som jag tidigare skrivit så är det nu bekräftat att fröken H behöver glasögon. Tjoho!! Not... :( Svårt om inte annat. Jag har nu fyra par som jag väljer mellan men det är väl två favoriter det står mellan. Dock är favoriterna två helt olika modeller, vilket gör att de inte går att jämföra. Det ena paret är plastbågar i brunt och de andra är mer "riktiga" glasögon utan kant på underdelen, också bruna. Skitsvårt! Vill man ha sådana som verkligen markerar eller ett par mer diskreta?!

I lördags efter besöket hos optikern åkte jag och P vidare in till stan. Vi fikade (myspys) och strosade runt på stan, kollade på klockor och lite annat. Jisses va shoppingsugen man blev... P hittade iaf ett par übersnygga Replay-jeans och jag fick köpt rosa tulpaner så jag var också nöjd... :) Kvällen spenderades i soffan, skööönt! Kollade på en bra film och bara myste.

Gårdagen började iaf bra med mysfrukost med bland annat nybakade scones. Dock försvann mitt goda humör sen, vet fortfarande inte varför. Jag blev gnällig som en barnrumpa och klagade på allt! Fy farao en sådan dag.... :( Blä och usch, inget som var rätt någonstans. Jag kände mej bara allmänt nere och hade inte lust att göra något alls. Kom iaf iväg på match sen, tyvärr förlorade dem men det var en bra match! Det andra laget hade lite mer tur så det var synd. Efter matchen följde bror med oss hem och vi käkade pizza och kollade på PS I love you, någon slags revansch till all sport som varit den sista tiden. Haha, både B och P var nog sådär nöjda, men men... :)

Dags att jobba sista stunden!

Pest eller kolera (lite annorlunda i verkligheten men detta är ungegärligt plus att de båda är bruna)

 eller
Bild: http://www.glassesonweb.com/ItemDetails.asp?sg_frameid=38861 samt http://www.eyewearselect.com/alainmikli.html
 

Bekräftat

JA jag behöver glasögon framförallt när jag kör bil! :) Jag som tycker jag ser så bra då och så i själva verket kanske jag är en stor trafikfara som susar omkring. Weird. Så nu är jag hemma och hämtar P, vi ska åka tillbaka till Hendéns och prova bågar. Hoppas man får låna hem och prova hemma med... Jag återkommer.

Trevlig lördag!


 

Inte alltid som man tänkt sig

Det blev ingen match för P igår, istället satt vi på Sahlgrenskas akut i x timmar...

I tisdags när det var match fick P en tackling som gjorde att han åkte in med huvudet före i sargen. När han är på väg ut till båset börjar det rinna en massa (!!!) vatten ur hans näsa. Ingen vet vad det är och han fortsätter spela som vanligt. Dock har han haft huvudvärk efteråt och vi (jag och svärmor) har tjatat på att han ska ringa sjukvårdsupplysningen. Så gjorde han det igår kväll och de sa att han måste åka in direkt och röntga skallbenet vid en ev. fraktur. Så vi åkte in, packade ned böcker och annat eftersom man vet att man oftast får sitta länge.  Väl när doktorn kom fick P göra en massa övningar (typ blunda och gå rakt fram) och läkaren tyckte allt såg bra ut. Han blev inte röntgad utan läkaren sa att han skulle återkomma om han fick mer symptom. Vi kände väl oss sådär när vi åkte hem, det hade varit skönt att veta på riktigt om det var något men samtidigt får man väl lita på läkaren nu då och avvakta och se hur det ter sig.

På vägen hem passerade vi Linné och affären Hemmakväll. Vi stannade till eftersom jag alltid tyckt att det låter så mysigt. Det slutade med att vi köpte hela konceptet. Vi hyrde tre filmer, köpte godis, popcorn, ostbågar, läsk och chips. Plus McDonald´s på vägen hem. Vi tänkte att vi banne oss skulle mysa till det efter timmarna på akuten och det faktum att Pontus faktiskt missade sin match. Väl hemma käkade vi upp vår mat, öppnade godispåsen och lite av ostbågarna och satte igång filmen The Echo. Den verkade jättebra men det tog väl inte alltför lång stund innan jag somnade... Så vaknade bägge till inatt och då gick vi in till sovrummet. Vet inte vad det är, men det är helt fantastiskt att somna i soffan sådär på fredagkvällarna... :)

Nu är det snart dags för synundersökningen! :( Wish me good luck!

Bra affärsidé

Bild: www.hemmakvall.se
 

Två timmar kvar

av denna arbetsvecka, skönt! Det ska bli ljuvligt med helg nu, ska passa på och ha sovmorgnar nu två dagar.

Träningsvärk.se i rumpan iaf! Känns gött även om jag faktiskt har rätt ont, dra upp så man korsar benen är inte att tänka på... Haha, det kan jag gott ha! :)

Var hemma på lunchen och gjorde färdigt tårtan eller snarare chokladkakan, den ser smaskig ut. Fast P gjorde lite mer än mig till och med, jag tyckte bara glasyren fastnade med kakan men han gjorde det riktigt bra. Han skar den också på mitten och lyfte över den till ett rent fat. Hoppas den blir lika smarrig som när P´s mormor gör den, den e nämligen sagolik då. Riktigt härligt chokladig.

Ikväll blir det hockey med P och B igen, det har varit mycket av den varan på sista tiden. Skoj! :) Innan matchen kommer B hem till oss och käkar thai, som lite sådär lagom uppladdning. Så är det skönt att de kan ta gemensam bil med, så jag inte behöver vara där så tidigt. Nu kan jag vara hemma i lugn och ro en liten stund, hinner kanske börja med lite hushållsbestyr.

Jag är faktiskt riktigt nervös (kände det nu) inför synundersökningen imorgon!!! Då kommer domen!

Nu ska jag jobba på så vi får sätta oss och fika om en stund! :)

Betty Crocker-kakan jag bakat

Bild: www.everydaycelebrations.ca
 

Scary

Skottlossning i Mölndal, hu!!! :( Dessutom inte alls långt från oss... Hörde en knall igår som gjorde att både B, P och jag reagerade, vi började spana ut genom fönstrena men såg ingenting... Vi vet inte om det kan ha varit det vi hörde, men inte långt efter hörde B helikoptrar... Vi tänkte inte mer på det, utan det var av en slump när P gick in på Svenska Dagbladet nån timme senare som han såg det som första nyhet "Skottlossning i Mölndal". Alla tre stelnade till, läskigt som tusan. Sen skrev både Aftonbladet och Expressen om det. B åkte den vägen när han åkte hem och det var en massa avspärrningar och poliser hit och dit... Undrar om det var någon typ av uppgörning?
 

Träningskaos

Jaha så var det gjort. Första träningen på länge, dock inte helt smärtfritt. Jag kom iväg lite senare än planerat från jobbet, vilket innebar att jag ungefär hade en kvart på mig från det att jag kom hem tills jag skulle iväg. 10 minuter av den kvarten spenderade jag med P och lilla Sigge. Så kom jag på mig själv att jag hade rätt bråttom för jag skulle ju packa också...

När man har bråttom är det inte lätt att hitta sina saker i en tvätthög (har inte hunnit vika sen vi hade vår megatvättning i helgen) som är lika stor som Afrika, så det fick bli som det blev (en på tok för liten sportbh till exempel, ett mysterium att jag ens har den kvar)... Hittade inte träningskortet men struntade i det, man kan ju registrera sig manuellt istället... Så när jag kommer fram inser jag att jag har glömt skorna. SUCK! :( 

Jag hade mina UGG´s-liknande skor på mig (brukar alltid ha Lacoste, men givetvis inte idag) och de kommer ju inte ens på fråga. Så jag springer in och registrerar mig så jag slipper den avgiften ifall jag inte kan vara med, frågar A och L som också skall träna om de har extraskor men det har de givetvis inte. Jag letar i kvarglömda lådan men där låg ju bara gamla schampon. Så kommer A på att hon kan ha ett par skor i bilen (4-5 min kvar tills träningen startar) men jag springer ut på parkeringen och hittar ett par, lite trånga men de fick duga... Det hela slutade alltså med att jag kunde vara med på träningen... :) Så typiskt om man ändå är där ombytt och klar, men men idag gick det ju alldeles utmärkt. Dock märks det direkt att man inte tränat på länge, men det är ju en annan sak... Det var iaf väldigt skönt trots att jag bara kände mig klumpig och att stegen inte satt där dem skulle... Men men, det blir nog bättre nästa vecka...

Nu har jag just avslutat en riktig torsdagsmåltid med både soppa och pannkakor. B är här idag igen och de sitter givetvis och kollar hockey... Dags för mig att baka tårta/kaka till jobbet, sen duscha och krypa i pyjamasen...
 

Ny dag

Så var man på jobbet igen då... Det är knappt man hinner komma hem innan man ska pallra sig iväg igen, men det är ju så vardagen är. Därför är det ju extra viktigt att försöka göra kvällarna så långa som det bara går... Igår misslyckade jag nog... :) P somnade tidigt i soffan och filmen jag skulle se kändes sådär, så istället för myset blev det lite diskande och en riktig långdusch för att sedan gå och lägga mig rätt tidigt. Låg och läste ett tag också, läser en bra bok nu som heter "Edward Finnigans upprättelse" av författarna Roslund och Hellström. 

Dock gjorde jag en liten rolig upptäckt igår. När jag gick från jobbet runt halv fem så var det faktiskt inte helt becksvart ute, vilket innebär att vi faktiskt går mot ljusare tider... :) 

Ikväll blir det MRL efter jobbet, första träningen på länge. Jag vet redan nu att det kommer gå åt skogen, men det får jag ta! :) Men jag tror  jag behöver lite hoppande på bräda! :) Haha, ja kommer la svimma eller nåt. Det återstår att se, rapporterar om träningsvärken imorgon.

Nu: Back to work

Kvällslektyr

Bild: http://www.roslund-hellstrom.se/
 

Hemmakväll istället

Kvällens planerade restaurangbesök blev inställt då F var sjuk... :( Verkligen jättetråkigt, men vi skulle ta det nästa vecka då hon förhoppningsvis har frisknat till. Det är verkligen många som är sjuka i en massa olika "sjukor" denna tiden... :( Peppar, peppar får man väl säga, att man inte känner något själv alltså...

I och med lite ändrade planer så åkte jag efter jobbet in till "The English Shop" i Linné och köpte en grej till fredagens tårta (ska ta med tårta till jobbet för att jag fyllt år). Samtidigt hämtade jag upp P på centralen och köpte även sushi där, jag har nämligen sett att Sun Sushi fått bra recensioner i GP... Så nu har jag avnjutit en god sushi-middag medan P åt rester från gårdagens mat... Sen ska vi nog kolla film eller tv och gotta ner oss med täcke i soffan och mumsa i oss Ben & Jerry som jag också köpte på Centralen. Mumsfilibabba! :)

Onsdagsgottis

Bild: www.bestuff.com


 

Tisdagskvällen i ord

Kvällen har spenderats ute på fläng...

Direkt efter jobbet åkte jag och hämtade min mr P på centralen och körde han & min lillebror till match. En snabb liten handling av diverse nödvändiga frukostartiklar till morgondagen hann jag med innan matchen började. Tyvärr förlorade de idag med 3-1, men jag fick ändå se P göra ett fint mål... Alltid roligt!

Nu är vi hemma och har just avnjutit (sent jag vet) en middag med spaghetti å köttfärssås. B är också här och de båda herrarna sitter nu och kollar på hockey på tv, såklart! Varför se något annat när det finns hockey på tv? ;) Jag kan inte komma ihåg när vi såg på tv som inte innehöll sport senast. Alla pratar om såpor och dokumentärer hit och dit, men jag har inte den blekaste om något. Frågar någon mig om hockeyresultat kanske jag kan bidra... :)

Nu dags att joina herrarna, de tycker jag ska vara lite social. Ok då! :)


 

Gaaah

Hur kan ens humör bara vändas på en sekund? Jo då, det är fullt möjligt faktiskt... Nu sitter jag här på jobbet och känner mig allmänt "nere", inte ledsen eller så, bara lite konfunderad över hur saker och ting är på ett visst sätt ibland! Hmm...

Dock får jag väl erkänna att jag nu känner mig lite bättre, Ingo kom in och började fråga lite om hur Dominikanska Republiken var och att han ville ha lite tips... Jag ställer gärna upp! :) Så nu blev jag sugen på att åka iväg igen, hihi... Det är ju så skönt att göra miljöombyten och se lite annat. Detta år blir dock lite lugnare än förra året vad gäller resor. Vi kanske ska försöka komma iväg lite till hösten, får se vad vi känner oss lockade av. Jag är ju väldigt sugen på NY bland annat... Tiden får utvisa.

Nu är det snart frukost! Gottis, jag är überhungrig. Mot knäckemackan och avokadon! :)

Kanske till hösten?!

Bild: http://www.thunberg.nu/bilder/index.htm)
 

Paus på jobbet

Har en liten andningspaus på jobbet och hittade till eleven.se. Något som handlat från dem någon gång? De verkar iaf ha ett väldigt brett utbud av alla möjliga olika skönhetsprodukter... Me like! Titta dessa fina duschkrämer, de finns i mängder av olika dofter, allt från de som syns till choklad, lavendel samt gin & tonic! Jag vet dock inte om jag skulle vilja lukta gin & tonic när jag kommer ut ur duschen??!! Men det är kul att kolla, kanske klickar hem något skoj därifrån sen, hinner inte kolla mer nu. Ville bara dela med mig lite av det goda...


Bild: www.eleven.se
 

Synundersökning bokad

Jag nästa!

Bild: http://gameplayer.se/blogg.php?user_id=439&blogg_id=102


 

Helgen gick alldeles för fort

Dagens konstaterande! Puh, nu är det en hel arbetsvecka igen att ta sig igenom innan det är helg igen.

Sammanfattning av helgen:
Fredag: Ikea (köpte ny dörrmatta, massor av ljus, handdukshängare, gröna servetter). Hockeymatch (Ramberget vann med 3-2 i en rysligt spännande match)

Lördag: Besök av bror som hade med sig lille L, helt överraskande. Faster blev överlycklig att å träffa den lilla som har de goaste kinderna och de sötaste öronen. Middag- och fotokväll hemma hos svärfar.


Söndag: Försov mig (tack A för väckningen,hihi). Frukost på Franska Bageriet med A och M med några timmars tjôt. Stan (inköp av nya handdukar, lakan samt fina satinörngott till det nya bäddsetet hemma. Bytte även en fel inköpt julklapp mot en ansiktskräm. Köpte body butter till mina urtorra ben, det gäller att smörja sig i princip hela tiden). Bror kom förbi på en snabb fika. Hockeymatch i sällskap med bror. (Ramberget vann med 7-1, jättekul. Tränaren kom fram och öste beröm över P, det var jättekul att höra. *stolt flickvän*)

Idag börjar P jobba på riktigt! :) Spännande! Det är jätteskoj tycker jag! Få se vad han tycker och tänker när han kommer hem.

Denna vecka ska jag försöka komma iväg och träna lite. Det var nämligen väääldigt länge sen sist. Jag har iaf bokat till på torsdag då det är en toppenbra MRL-klass. M, ska du haka på? Jag ska boka till söndagen också! :) Annars bjuder veckan på 3 hockeymatcher, restaurangbesök med F, kanske hälsa på J & L, fixa hemma, lämna in bilder på framkallning... Då kommer jag sitta och drömma mig tillbaka till de vajande palmerna över det turkosa vattnet... :)

Nu skall jag jobba undan lite innan det nalkas frukost...

Gårdagens frukost                                                                     


Bild: http://www.luneburger.com.au/images/


 

It´s Friday

Inte för att jag har haft en slitsam arbetsvecka, jag har ju trots allt bara jobbat två dagar. Men det räcker, är ändå helt slut. Så i helgen blir det till att komma ikapp verkligheten. Det funkar inte i längden att somna runt tre på natten och gå upp sju... :(

Kvällen skall tillbringas i hockeyhallen hejandes på P... :) Lagets hero är tillbaka! :) Ska bli skoj att titta idag! Dock har ju de samling ett par timmar innan matchen så då passar ju ett Ikea-besök perfekt in i schemat. Vi behöver lite småsaker så jag ser fram emot att gå och kika lite. Jag har rätt mycket inspiration nu och tänker att jag vill få i ordning lite hemma med enkla medel! :) Får se vad jag hittar på men jag lovar att berätta om det blev något kul. Något jag vet att jag till 100 % ska köpa är värmeljus, de är nämligen helt slut, katastrof! Det funkar inte riktigt att de är slut hemma hos oss.

Imorgon ska jag in till stan en stund, ska köpa ansiktskräm, ev ett par träningsbyxor, kolla lite rea å så. Men det blir bara en snabbis på morgonen, tänkte vara en av de där jobbiga kunderna som hänger på dörren! :) Fast först så klart blir det ju mysfrukost med P, som alla lördagar! :) Det är så himla mysigt! Man ser verkligen fram emot det under veckorna.
Sen blir det hem och STÄDA och fixa hemma. Det som är prio ett är att vika tvätt, vi har tvättat cirka 10 maskiner sedan resan så det blir massor som skall vikas och strykas.

På söndag ska jag träffa min goa A å min goa M... Vet inte riktigt om det blir frukost/brunch eller liknande men det viktigaste är att ses! :) Ska försöka hälsa på bäbisen L också, saknar den lille krabaten. Sen på kvällen är det hockeymatch igen! :)

Ha en trevlig fredagkväll! :)
 

Back in business

Nu sitter jag här på jobbet! Det är lite segstartat, jag har lite svårt att koncentrera mig men jag får ge det en dag eller två... På måndag e jag nog på riktigt "fit for fight". Det tar nog ett litet tag att ställa om sig helt, med tanke på lite jetlag å långt resande å själva omställningen.

Gårdagen tillbringades hemma Först skulle bilen på service, P städade bort julen å jag storhandlade på Maxi, det ekade nämligen übertomt i kylen... :) Vi hämtade också hem lilla Siggelito, my good, han var såå söt (jag hade nästan glömt av hur söt han var). Hela dagen igår var han supermysig och släppte oss inte ur sikte... Han sov till och med mellan oss, sweet! Vi käkade tacos igår med en massa färska goda grönsaker, inget vi ätit när vi varit borta. Det är inget man vågar äta eftersom man riskerar att bli sjuk... Så nja, nej tack. Efter förra årets spykavalkader så stod vi alla över... :) Kollade på Prison Break gjorde vi också, spännande... Fortsättning följer ikväll!

Inga bilder har jag hunnit lägga ut heller... Dumt! Men det är på gång och jaa det ska bli av snarast... :) Jag måste bara landa lite... Snart så! :)

Ikväll blir det tvättning på hög nivå! Från det att jag kommer hem tills det att vi lägger oss. Det var nämligen någon som tvättade igår så vi hade lite osis, när vi ändå var hemma och så! Men men, nya tag idag... Nu måste jag jobba vidare så jag får nåt gjort idag iaf...


En liten bild från semestern iaf, på mig & S.

 

En bild från det ljuva livet


 

Paradiset 2

Jag vill inte åka hem... Jag trivs så bra här... :)

 

Vädret är fortfarande kanon, det har knappt varit en dag med dåligt väder. Om det varit lite molnigt på morgonen så har det alltid lättat upp under eftermiddagen så vi kan verkligen INTE klaga på vädret denna gången. Det är cirka 30-35 grader i luften och cirka 26 grader i vattnet. Mmm me like! :) Sen allt det här med att maten alltid är serverad är också en lyx man inte har hemma. Här dukar någon fram, lagar maten OCH tar hand om disken, det är lyx.... :) Och att vi hela tiden gör det vi känner för... Vi njuter!!!

 

Sedan jag skrev sist så har vi solat och badat vidare, spelat tennis, flugit parasailing (jag & P - jättehäftigt), P & I har dykt, vi har varit på ett köpcentrum, varit på en utflykt till paradisön Saona. Jag vill bara meddela att jag sett paradiset på riktigt! :) Vi trodde att det inte kunde bli mer exotiskt än vad det är vid hotellet men ack så fel vi hade.... :) Vår utflykt till Saona började med ett bad i en naturlig swimmingpool som de kallade det. Det var alltså mitt i havet, vattnet räckte till magen och var alldeles klart. Kustremsan bestod av en massa palmer och orörd vit sand. Där fick vi bada en stund och leta efter stora sjöstjärnor. Vi hittade ett par stycken rejäla varianter, superhäftigt. Men vattnet var magnifikt, jag kan knappt förklara. Turen fortsatte till Saona där Bounty haft sina fotograferingar till diverse reklamer. Det går nästan inte heller att beskriva, man fick gnugga ögonen för man tror inte att det kan vara så vackert... :) Där var vi ett par timmar som tillbringades med att bada, se sig omkring på stränderna och käka kokosnötter. Mmm... Plus att på vägen dit (ett par timmars bussresa) fick se mycket av själva landet! Det var verkligen en jättetrevlig utflykt... Bildbevis kommer, det lovar jag.

 

Jag kommer dock inte kunna visa några bilder här (som problemas with da computer), så jag lägger upp lite blandad kompott på onsdag när jag kommer hem.Jag har fått beviljat ledighet då och det känns sååå skönt eftersom vi landar på tisdag natt. Det ska bli skönt att kunna sova ut med tanke på ett stopp i Frankfurt på 8 timmar samt en jetlag som kommer heta duga. Så den dagen får gå åt till att sova, tvätta, handla mat och lämna bilen på service.

 

Men som ni hör har vi det toppen här! :) Nu kommer jag inte skriva mer förrän på onsdag!!!

Ta hand om er! Massa kramar

 


 

Paradiset 1

Underbart,ljuvligt,fantastiskt.... Listan kan göras lång... :)

Nu kommer bara en kort sammanfattning av vår resa hittills, kommer med ett längre inlägg med några bilder på omgivningen senare, så håll ut :)

Vi har det alldeles FANTASTISKT. Det går knappt att beskriva för det är så härligt! Vädret är toppen (sol och bad varje dag hittills). Dock valde pappa och mamma att inte utrusta mej med några bra pigment så jag har en röd näsa och det är väl ungefär allt... Haha! Men sådana bad, vattnet är alldeles turkost och klart. Man ligger i och bara njuter, slänger oss i vågorna gör vi också...

Flygresan gick bra! Den var lång men flyget var sååå mycket bekvämare än det förra året så det gick jättebra! Dessutom satt jag å P själva på ett tremannasäte så jag sov i princip hela resan i hans knä. Sen när vi väl överlevt transfern från flygplatsen till hotellet (och då snackar vi att överleva på riktigt). Tänk er att det är kolsvart ute, en skogsgrusväg med diverse gupp och grejer. Vi åker en sliten buss med en släpvagn där vårt bagage befinner sig. Helt plötsligt ser vi framför oss en minubuss och vi märker att våran buss gasar på och börjar blinka... Vi kör om!! Bara sådär... My Good! Hotellet är mega och jättefint. Dock hade vi lite problem med vårt rum, A & S likaså, i form av droppande tak, livsfarliga sängar utan bäddmadrasser, skitigt duschdraperi, rinnande toastolar och avloppslukt. Men efter många om och men så har vi nu fått byta rum och nu är det SÅ mycket bättre. Så himla skönt!

Maten är jättegod och frukten är ju helt MAKALÖS! Ananasen, papayan och melonerna är de godaste jag någonsin har ätit och det slinker ner frukt efter varje måltid... :) Det finns en massa olika att välja på så det finns hela tiden något som passar alla...

Nu ska vi ner på stranden, lite molnigare idag men det kanske lättar under dagen. Får försöka jobba på en bränna.

Hur har ni det hemma?

Soliga Kramar