Glesa inlägg

Tiden är inte direkt något jag har gott om just nu, då därför hamnar bloggen lite i skymundan men jag hoppas det att jag snart ska vara i fas med framförallt jobbet och därmed känna att jag har lite mer tid. Jag vill bara berätta att jag hade en fantastisk helg. Fredagen spenderades med lite ost, kex, chorizo och en lång telefondejt (timmar) med en gammal kompis. Ett samtal där det mesta avverkades, allt ifrån att fylla 30 och svartsjuka till resor, Instagram och magsjuka.
 
Lördagen var mest en mys- och skrotdag. Jag inhandlade ett par nya köksgardiner då de vi har säkert har varit uppe i 8 år, till och med i två lägenheter och som jag var trött på redan då. Hämtade ut min nya hårolja från Maria Nila så nu är jag kittad för (h)år 2013. Håroljor is the shit, mitt hår känns mycket friskare sen jag började använda det.
 
 
Jag hämtade Pontus på flygplatsen och han hade med sig en väldoftande present.
 
 
Söndagen var jag med bästaste Alex och Malin på Asia Spa i Varberg. Grymt skönt och vilka lokaler! Underbara bad i en varm pool, japansk tvagning, massagepooler, livsfilosofier i en hängmattsgunga, ångbastu, saltbastu och vanlig bastu. Ofrivillig kalldusch, ljusterapi rum där både jag och Alex slocknade, mörkerrum med varma vattenmadrasser och allt avslutades med en god brunch.
 
På kvällen var jag barnvakt åt mister Bus och vi var på hockey. Tyvärr gick det inget vidare för Ramberget men de får skärpa till sig till nästa match, tips från coachen. Å idag har Grabbarna Grus varit här på en riktig husmanskostmiddag. Köttbullar, gräddsås/brunsås, potatismos, broccoli och inlagd gurka som Björn svängde ihop i ett nafs. Mumsigt värre! Nu blir det sängen här, mina mornar är inget att skryta med.

 

Blandad kompott de sista dagarna

Jag har börjat jobba igen och det går kanon, mycket att göra men jag gör så gott jag kan. Jag har tagit foto till mitt körkort som skall förnyas (har nämligen haft körkortet i 10 år imorgon). Jag har bowlat med Alex, Björn, Leo och Philip. Jag har blivit firad med fina presenter och mumsiga tårtor. Jag har ätit äcklig och dyr mat från Kolgrill. Jag har pratat med min goa farmor. Jag har blivit bjuden på namngivningsceremoni. Jag har blivit bjuden på bröllop. Jag har varit och hälsat på Åke i Lerum, vi bjöds på mumsig fika och tittade i gamla fotoalbum. Jag har provkört en större bil. Jag har varit på säsongens första elitseriematch, Frölunda - Brynäs, med min bror och svärmor. Å nu sitter jag här - redo att krypa ner och sova efter en lång dag som avslutades med McDonalds (Big Macen står mig upp i halsen) , Zoo och straffar i Scandinavium.

 

En superb överraskning och en urjävlig vinterkräksjuka

Det började i fredags. På eftermiddagen kände jag en frossa komma över mig och jag kunde inte sluta frysa. Jag mådde illa, hade känningar i ryggen och kände mig allmänt urkass. Pontus fick hämta mig och han bäddade ner mig i soffan så jag fick sova. När jag sen vaknade gjorde Pontus iordning sig för träning och jag kände att det var lite tråkigt att behöva spendera kvällen själv när jag mådde som jag gjorde men tänkte att jag skulle försöka beställa en pizza och titta på TV. Då knackar det på dörren. När Pontus öppnat dörren ser han lite pillemarisk ut och ropar att jag har besök. Jag väntade mig inget besök och hade ingen aning om vem det kan vara heller. Jag masar mig upp och ser Alex och Malin utanför dörren. De har med sig bubbel, räkor med tillbehör, fredagsgodis och ett spännande födelsedagspaket. Allt som behövs för en lyckad myskväll :) Underbara vänner som förgyllde min fredagskväll på bästa sätt! Tack ni underbara för det, den kvällen kommer jag leva länge på <3 <3 <3

Finfina presenter fick jag också, tack så mycket!!! Snyggaste brickorna från Svenskt Tenn! I love!
 
 
 
Dessvärre har dagarna och nätterna som gått efter det inte varit direkt några att minnas. Jag har drabbats av någon typ av vinterkräksjuka och varit däckad. Jag lovar att inte gå in på detaljer men att inte få behålla minsta lilla, vi snackar två teskedar vätskeersättning var 5 minut, tillsammans med febertoppar har stundtals varit en pärs. Jag har känt mig totalt utmattad och igår sov jag hela eftermiddagen. Tur att jag har en underbar pojkvän som tagit väl hand om mig de här dagarna <3 Nu känner jag mig tack och lov bättre igen och imorgon tänkte jag åka till jobbet, känner mig nog redo! Det är inte den mest optimala tiden att vara sjuk på året men jag ska ta ikapp allt jag missat. Jag får ge allt allt allt och lite till :)

 

Bildkavalkad från Thailand

Vi är tillbaka i regniga och gråa Göteborg, kontrasternas kontrast från Khao Lak vill jag lova. Från värme, sol och lata dagar till grått, ruggigt och busy busy. Dessutom med en fruktansvärd jetlag, jag är helt slut och orkar knappt hålla mig vaken men det går väl över så småningom hoppas jag.
 
Tänkte visa ett litet urplock av bilder, kan villigt erkänna att jag kanske inte varit den flitigaste fotografen under resan, alla bilder finns istället i minnet. Det mest magiska minnet är nog från nyårsafton då vi strax efter tolvslaget tände fireballoons/lucky balloons. Det var helt fantastiskt fint med alla hundratals (tusentals?) lyktor som skickades upp över havet och såg ut som stjärnor på himlen. Fyrverkerier - släng er i väggen!
 
 
 
 
Denna vy mötte oss varje morgon när vi kom ut från rummet
 
 
 
Filosofi-gungor
 
 
 
 
Semesterfrukost
 
 
"Nöjda" shorts
 
 
Från snorklingsutflykten
 
 
Som ni säkert förstår så har vi haft det väldigt bra och jag hade såklart (ingen jätteskräll direkt) kunnat stanna längre, just sådant är aldrig några problem för mig. Nu får jag istället blicka fram emot ett nytt år, förhoppningsvis blir det någon/några resor det här året också. Listan på potentiella resmål är lång ;)