Äntligen

Nu mina kära vänner har äntligen min semester börjat! :) Me like.


 

Inom räckhåll

Idag vräker verkligen regnet ner men jag har solsken i livet ändå, härligt va? :) Har fått träffa Lilleman som numera är slängpussarnas prins, träffat mina underbara vänner i stan och nu väntar jag på att få hem min goa pojkvän som nu sitter ute i spöregnet och väntar på att få spendera tusentals kronor på den nya Iphonen.

Efter en tid med massor av jobb ser jag äntligen ett ljus i tunneln. Imorgon är sista arbetsdagen innan tre veckors härlig semester. Jag längtar! :) Men som sagt, först en intensiv arbetsdag till innan jag kan börja njuta av min ledighet fullt ut. Direkt efter jobbet styr jag kosan mot Dalarna, där främsta anledningen är att fira min kära moster som fyller 50. Resten av semestern bjuder på en rejäl blandning och jag lovar att dela med mig.


 

Roligt

Imorgon ska jag och Alex hem till Malins nya lya, så himla kul att se hur det ser ut och hur de nu ska bo i framtiden! :) Fast först ska vi ge oss på Zumba, spännande att se vad vi tycker om det. Jag har hört en massa, både positivt och negativt, om det men jag hoppas givetvis på det positiva! Nu är det dags att sova, är trött som en gnu efter mycket hårt arbete. Godnatt!
 

Blaha

Jag är relativt nyklippt och i början kände jag mig ändå rätt nöjd med både färg och längd, man blir ju alltid tillfixad hos frissan. Men nu efter en vecka så är jag inte alls nöjd, jag vill inte alls se ut såhär i håret! :( Å nu har jag börjat störa mig rejält, varje gång jag ser mig i spegeln suckar jag. Jag kan inte sätta upp det, som jag faktiskt bad om och det är ruggigt irriterande. Jag vill inte se ut som tjejerna i Bullerbyn längre, jag vill ha tillbaka mina 15 cm hår som klipptes på längden och börja om på nytt. Pust! Suck! Stön!

 

Härlig sommarkväll

Att sitta på en sten i vattnet och doppa fötterna i vattnet samtidigt som man läser en bra bok, låter det inte underbart så säg? Lägg då till att Sofie och Pontus fiskar längre ut i vattnet och att vi får finbesök av familjen Anka. Det är receptet på en härlig sommarkväll det... :)

Dessutom har jag fått ny kunskap/insikt om hästar; de fiser helt obehindrat flera gånger på raken, tvättar varandras ryggar med tänderna och tar gärna ett bett på kompisens rumpa. Tre helt nya sidor helt enkelt.
 

Första doppet

Äntligen avklarat! :) Jag önskar jag kunde skriva att det var härligt och svalkande men det var mest kallt! Men nu är det gjort i alla fall! Avprickat på listan så att säga. Vi grillade marshmallows också för första gången och det var mer spännande att grilla än att äta! Freddan eldade upp sin första marshmallows, det var väldigt roligt! :) Efter en halvt panikartad stund med oväder som drog in på loppet av några minuter åkte vi hem och spelade Wii, hur kul som helst med lite tennis och boxning (svettigt värre)...

Bildbevis på den brinnande marshmallowsen



 

Weekend a la familj

Familjebesök i Göteborg. Vi har hunnit med en tur till Allum, strandhäng, fotbollsmatch (både egenspel och VM-matcher) och jag (bara jag) har första gången på länge (någonsin?!) varit på utflykt med mamma och pappa. Det blev en tur längs med havet och med sista anhalt Gottskär där vi inhandlade den kända och smarriga mazarintårtan!

Sedan är VM över också. Det blidde ingen vinst för mig i jobbtipset men jag är glad ändå! :) Speciellt att Spanien vann med tanke på Hollands fula spel. Isch! Vi såg den avgörande finalen med Svärmor och Sofie samtidigt som vi käkade hemmagjord pizza. Helgerna går alldeles för fort, det är ett som är säkert!

En glad farfar och en glad lillfis



 

Sommarpratare

Jag har blivit lite "hooked" på att lyssna på P1´s sommarpratare. Jag har inte avverkat så många ännu men fler blir det vill jag lova. Jag tycker om att lyssna på människors livshistorier och dessutom är det perfekt att ha lite radio i bakgrunden när man jobbar. Om ni vill lyssna på en fascinerande och minst sagt intressant sommarpratare, lyssna på Per Holknekt, grundaren av Odd Molly. Rekommenderas! ((http://sverigesradio.se/p1/))

 

Miss 2

"Jag har just kommit hem från Vewe, vi har haft en nostaligikväll med gamla foton och rosévin! Vi har plöjt fotoalbum efter fotoalbum från urminnestider samtidigt som vi fnissat hysteriskt... Det var verkligen roligt! :) Jag önskar jag hade några fina bilder att dela med mig av men jag har tyvärr inga."

 

Miss 1

Jag såg precis att det fanns två inlägg som inte blivit publicerade fast de ligger klara, skumt! Jag publicerar dem nu så ni får se vad jag gjorde förra helgen/veckan.

"Helgen har varit underbar med riktigt skärgårdsliv på Tjörn och Orust! Efter en riktigt glassig lunch i Stenungsunds hamn fortsatte vi från Tjörn till Mollösund med båt. Roligt (och skumpigt) var det och snacka om att Mollösund är charmigt. Det var verkligen en idyll med alla fina skärgårdshus, jag är stormförtjust i alla glasverandor med pelargoner! Vill ha! :) Innan vi fortsatte båtfärden hem stannade vi till på ett glasscafé. En specialare och sen kajkanten, vrålmysigt. När jag och mina tjejer var i Dalarna hittade jag ett fint vykort med texten Lycka är att dingla med benen. Exakt så kände jag när vi satt där och dinglade med våra ben i solnedgången.

Idag har vi varit på Hills och testat våra golftalanger. Jag kan meddela att gänget hade något bättre koll på svingen än vad jag hade, men skam den som ger sig. Det var i alla fall otroligt roligt och hoppas jag får följa med igen och slå bollar. Nä, nu är det dags att krypa ner, det är en lång dag imorgon
".

 

Härliga torsdag

Efter jobbet var vi iväg på en snabbutflykt för att fixa båtsaker och hämta ut paket på posten. Vi hann också med sommarens första mjukglass. Mums! Nu drar jag till Malin för en mysig tjejkväll med hemmagjord pizza, rabarberpaj och en massa tjejsnack! :)