Fredagskväll

Äntligen fredag! Även om veckan gått superfort är det ändå riktigt skönt med helg. Den här helgen inleder jag med att vara barnvakt till en liten skrot, så här är det full rulle. Vi har nyss spelat hockey, ja jag med, men Leo tycker nog det är roligare när pappa eller Pontan lirar med han. Vi ska snart åka och titta på riktig ishockey men först ska vi måla, pippi är favoritmotivet! :) Trevlig kväll!


 

Powerstrip

Trots att jag är stel i alla rörelser och total odansant (är det ett ord?) så är den här klassen skitrolig. Jag vet inte om det är alla poser och skak som gör det men hursomhelst passar det mig väldigt bra, även om det inte ser särskilt snyggt ut (varför man nu ska man vara snygg när man tränar?)! Jag gör mitt bästa och har kul, räcker inte det så säg!?! :) Eftersom jag nu känner mig full av energi efter passet funderar jag på att ta tag i lite städning här. (Vips så försvann den energin!)
 

Inte helt bra

Det är inte alltid fantastiskt att vara tjej. Jag fick gå hem en stund tidigare från jobbet idag så nu ligger jag nerbäddad framför tv:n med bästaste filten och gott Kusmi-te. Dessutom hade jag fått en härlig önskelista från Pia på mailen så nu sitter jag och planerar julklappar för fullt! :) Jag har "bara" två helt avklarade så jag har en hel hög med klappar kvar att beta av. Jag har fått ihop min önskelista nu med så ikväll skickas den vidare till tomten. Dock är min önskelista är väldigt LÅNG, men jag fyller ju faktiskt år på annandagen så en lång önskelista är befogad :)

 

Mätta

Lördagsmiddagen a la oxe avnjöts idag på Pasta Plus och nu är vi så mätta och belåtna! Det gäller ju att passa på att lyxa till det lite extra när min käresta har namnsdag idag. Nu blir det soffhäng!
 

Alingsås

Jag är just hemkommen från en heldag med tjejerna i Alingsås. Vi har strosat runt, fikat och shoppat. Längst tid spenderade vi på Balders Hage, vilken skillnad mot den Balders Hage som finns i stan. Här var lokalen mycket mysigare och sortimentet bredare. Jag köpte hem ett zinkhus och små mördegsformar, men istället för att baka i dem tänkte jag nog härma Malin och ha värmeljus i dem.


Nu är det dags att ta tag i en massa kläder som ligger och skrotar i hela lägenheten. Åh vad jag önskar att jag hade ett dressingroom istället för de minsta garderoberna ever. Nästa lägenhet kanske (håller tummarna) :)

 

TGIB

...å TGIF! Nu orkar jag inte vänta längre på att det sista inlägget om New York ska läggas ut, det får komma när det kommer helt enkelt. Jag vill ju skriva h är nu med tanke på att det är veckor sen jag skrev sist, herregud då var vi nyss hemkomna från Newwan och det känns som om det var längesen nu. Det är inte klokt egentligen va fort det går att komma in i vardagen igen efter en resa/lite ledighet.

Annars mår vi bara toppen, veckorna går fort och det är inte långt kvar till jul. De kommande veckorna ska proppas fulla med julklappsinköp, glöggmys, julbak, rim, pyssel och annat *längtar* Jag älskar julen och har börjat knåpa ihop årets julklappar till nära och kära, det gäller att vara ute i god tid när man har många klappar att köpa.

Efter en stunds bloggläsande, tidningsläsande och roliga klädsidorsurfande är det dags att ta tag i fredagsmyset på riktigt. Nu vankas tacos och en bra film! :)