Hagabadet och filmkväll

Vilken mysig dag det var igår, från morgon till kväll! :) Jag och Pontus inledde dagen på Hagabadet, där vi bokat ett bad- och brunchpaket. Vi simmade i Ägget, slappade i relaxen och Philipsons folkbad, bastade och käkade efter detta brunch i restaurangen! Inte helt fel att börja en lördag på detta sätt (även om vi var lite besvikna över att det inte fanns någon bubbelpool)!! :) På kvällen kom Agneta och Sofie hem till oss på filmkväll, vi käkade hemlagade hamburgare och kollade på en spännande thriller :) Idag står hemmafix på listan med allt från tvätt, disk, städning, handling och allt sånt där som måste göras ibland! :( Dags att sluta slöa och sätta igång, trots omotivationen!

http://www.leva.nu/Spa--resor/Stora-spaguiden/Spa-over-dagen/


 

Ny vecka i sikte

Nu är det inte många timmar kvar av den här helgen och jag hoppas innerligt att jag kommer vara piggare än vad jag varit den senaste veckan. Mycket på jobbet, sena kvällar och orolig sömn ledde till att jag varit som en zombie, vilket inte är sådär jättekul :( Men men, nu är det nya tag som gäller. Laddar in i det sista med en skål popcorn och 2 ½ man! :)

 

Vardagen is back

Å med allt vad det innebär, från blodpudding och tvätt till höga diskberg och jobb! Från total ledighet till fullt upp på ungefär en minut! :) Veckan bjuder i alla fall på mycket jobb, hockeymatch, förhoppningsvis ett träningspass, fix av hyrbil, tripp till Dalarna, begravning :( och förhoppningsvis en träff med Frida & barnen. På söndag är det dessutom premiär för andra säsongen av Solsidan *ser fram emot*! Nu ska jag se klart på Familjen Annorlunda innan jag går lös på disken!

 

Jullov forever

Jag älskar att vara ledig, den här känslan av att göra "det man vill när man känner för det" är underbar! De senaste dagarna har varit fyllda med mys på hög nivå; tjejfika de luxe på franskt café, Änglagård 3, mysfrukost med godaste Leila-pannkakorna, bokläsning a la Vindens skugga, bak med svarta pärlan, bus med lille Leo, umgåtts med brorsan, mycket mys med hjärtat! Lovely! :) För att dämpa söndagsångesten lite har jag dragit igång med projektet "ut med julen" samtidigt som jag donar inför kvällens brakmiddag (wallenbergare med potatismos och pannacotta till dessert)!

http://www.orebroguiden.com/varldspremiar-i-ulricehamn-for-anglagard-%E2%80%93-tredje-gangen-gillt/

 

Dalarna

Jag är nu tillbaka efter en halvlång och minst sagt intensiv vistelse i Rättvik. Jag, Björn och Leo tog tåget upp till Dalarna på torsdag morgon, vilket bara det var en halvt om halvt intensiv resa. Väl framme, efter diverse bus från en pigg två-åring åkte vi direkt hem till farmor och farfar där vi var länge med tanke på farfars tillstånd. På nyårsaftonens morgon fick vi beskedet om att farfar somnat in efter att ha kämpat länge med sitt svaga hjärta :( Det var givetvis ett riktigt tungt besked, även om jag tror att det var bäst för honom att få komma till ro. Det blev en jättejobbig och konstig nyårsafton, trots att alla försökte göra det bästa av den!

Annars har jag tagit det lugnt däruppe; vi har spelat massor av Besserwisser, varit på Lager 157 i Sågmyra, umgåtts med Farmor och Morfar, haft kalas för mig och varit en snabbis på Kupolen. Givetvis har vi också ägnat oss åt en del vinteraktiviteter såsom skridskor, skidor, skoter och spark! Måndagen spenderades i skidbacken där jag bokat in mig på en privatlektion. Hur det gick? Har ni sett Bridget Jones när hon ska försöka ta sig ner i backarna så vet ni vad jag menar... En för övrigt helt underbar scen som bara måste ses: (http://www.youtube.com/watch?v=9d5UueNLEp8)
Jag hann även med en snabbvisit/fika hemma hos Pia innan jag satte mig på tåget hem till Göteborg!

Min jämlike

http://2.bp.blogspot.com/_bcJiKYHaAo0/S45k6Hihm5I/AAAAAAAAAg0/JkCdo
M0v2_E/s400/skiing+-bridget+jones.jpg

Jag och Tommy på skotern

Nu ska jag iväg på myskväll med mina tjejer, det blir bio och fika på stan! Auf Wiedersehen!