Morgonyoga

Strålande solsken, daggblött gräs, lugna yogaövningar och hysteriskt fnissanfall - så såg min morgon med Proppan ut! Att börja skratta när man inte bör vet ju alla är hopplöst, så även idag! Man kan ju bara inte sluta. Jaja, det lugnade ner sig till slut och vi fick en härlig morgon i solen. Dagen fortsätter med solen, ska iväg och lägga mig för att sola lite men framförallt slappa och läsa! Mysigt, semester är underbart!
 

Här började min morgon

 

Tjejweekend nummer 1 av 3 2012

Tjejhelgen i Dalarna blev så lyckad! Vilka vänner jag har! :) Allt har varit så bra, allt från resan upp tills dess att vi kom hem igår kväll. Club Epic Summer House Festival var jättekul och vi dansade nonstop i 4 timmar. Vi har också strosat i Rättvik och i Leksand. Ätit mumsig middagar på Big Street och hemma hos mina föräldrar. Hälsat på Farmor och Farbror Magnus som var på besök. Fikat på Gårdscaféet i Leksand. Skrattat, skrattat och skrattat. Babblat, babblat och babblat. Druckit drinkar och bubbel. Besökt Lager 157. Pussat på lilleman (jag som stod för den biten). Varit på Söndagsklubben på Sjövillan. Ja, haft det allmänt bra helt enkelt :) En perfekt start på semestern.
 
Vi har 3 tjejweekends inbokade här under året och detta var den första att gå av stapeln. Om sju veckor styr vi kosan mot Madrid och i november väntar ett besök i huvudstaden (med Swedish House Mafia som största dragplåstret).
 
Mina finfina vänner (observera skylten till vänster i bakgrunden "Friends are found with love")
 
 
Imorgon bitti blir det morgonyoga vid Rådasjön med Proppan! Det blir minst sagt spännande! Har inte yogat sådär jättemycket men det låter ju hur mysigt som helst att vara utomhus mitt i naturen vid en sjö. Återkommer imorgon om hur det var :) Nu kvällsmys med Älsklingen!

 

Att snart ha semester

Nu är det bara en arbetsdag kvar innan jag påbörjar min semester. Jag som haft full kontroll över situationen de sista veckorna börjar få semesterpirr i hela kroppen. Ikväll har det varit fullt ös åt alla håll å kanter, jag gör i princip allt samtidigt. Jag tvättar, jobbar en massa hemifrån så jag ska hinna klart imorgon, packar inför Dala-vistelsen och snart ska jag slänga i en toning i håret (eller ja Pontus ska hjälpa mig), göra en ansiktsmask och måla tånaglarna. Dessutom har vi hunnit med en lägenhetsvisning i Bagaregården och lite nödvändig shopping på Allum. Jag känner på mig att det här kommer bli en sen kväll, tur att jag har min lista, det är ju nog förvirrat som det är ;)

 

Galna liljor och rosa romaner

Vi köpte en bukett liljor för snart en vecka sedan, två kvistar med rätt stora knoppar. Det vi inte visste då var att den skulle slå ut med de finaste liljeblommorna vi någonsin sett. Stora stora "klockor" som nästan ser konstgjorda ut! :)
 
 
 
Vad det gäller de rosa romanerna så är det så att jag enbart har läst deckare den sista tiden och nu ville jag ha något riktigt romanigt. Så jag slog till på två romaner och idag kom ett sms om att de anlänt så jag var just och hämtade ut dem! Efter att dessa blivit lästa skall böcker av Kepler och Johan Theorin läsas.
 
 
Med tanke på vädret (regn, blåst och inte så varma grader som det borde vara den här tiden på året) kan det tänkas bli en hel del semesterläsning. Å på tal om semester, tre hela arbetsdagar kvar innan jag får mina två välförtjänade (?) veckors ledighet! :)

 

Reafynd a la kulör

Var en sväng på stan idag med Pontus, mamma, Björn, Fredrik och Rebecka. Vi skulle spela minigolf men banan var visst borta så det blev en fika på Condeco istället plus en sväng in på Din Sko. Fyndade två par skor, ett par i korall och ett par i rosa. Se nedan.
 
 
Ikväll blir det bio! Vi ska gå och se Cockpit, hur kul som helst! Men först blir det en stunds häng hemma med lite Wii (förhoppningsvis inte bara Mariocart utan lite Wii Sing också, håller tummarna).

 

Inte glömt bort min blogg

Jag har givetvis inte glömt bort min kära blogg, jag har bara inte skrivit på en vecka. En vecka som inneburit allt från jobb och hem till Liseberg, mysig tjejdejt och lite annat smått och gott. Men nu är jag alltså tillbaka och det med ett litet bildrace från gårdagens Lisebergsbesök (det andra besöket på mindre än en vecka).
 
 
Dagens bästa var i alla fall när vi köpt sockervadd (ja vi gick "all in" på nöjesfältstemat) och gav Leo pinnen med det spunna sockret. Han bara kollade på den och började sen krama och gosa med den. När vi sen förklarade att man skulle äta den tittade han på oss som vi var från en annan planet :) Hur skulle han kunna veta? Sötnos! :)
 
Äntligen är det fredag och på kvällens agenda står det fredagsmys med räkor, gott vin och trevligt sällskap av Rebecka.. Ja som ni märker har vi finbesök från Stockholm hela helgen. Mysigt mysigt! Killarna ska spela golf så vi tjejer sköter ställningarna här hemma tillsammans med Sigge.

 

Diverse

Semestern närmar sig med stormsteg, bara två veckor och några dagar kvar att jobba innan det är dags för två lediga veckor. Med det vill jag säga att det är dags att börja planera lite vad som komma skall. Självklart ska vi slappa och ha lediga dagar som inte är planerade men något är ju alltid roligt att ha inbokat tycker jag. Som till exempel en tjejweekend i Dalarna. Det blir inledningen på min semester, minst sagt en bra start och allt blev klart idag. En hel helg med tjejerna i ett somrigt Rättvik låter väl inte helt fel va? Lata dagar med bland annat party på Summer House festival (eller vad den nu heter), Rättviksglass, inredningsaffärsturer, eventuellt några loppisar, kanske ett dopp i Siljan men annars bara åka runt och ha roligt tillsammans. Längtar!! :) En annan sak jag längtar till är att hoppa in i duschen! Jag stinker efter ett svettigt Bodycombat-pass! Till duschen behöver jag dock inte längta mer än ett par minuter, nämligen tills jag är klar här. Sen längtar jag också till att ta myskväll här hemma i soffan, kanske man skulle åka och hyra film och lyxa till det såhär på torsdagskvällen. Varför inte???
 
((På tal om film förresten, såg äntligen Dagboken häromveckan och jag förstår nu vad alla menar.  Vilken fin kärleksfilm, tårarna rann nerför mina kinder under vissa scener när det var som finast! Love love love på hög nivå!))

 

Invigning

Idag invigdes mina nya golfklubbor! Det gick sådär, några bra men de flesta - inte så bra. Jag vet inte om det är utövaren eller klubbornas fel men med tanke på att det är väldigt bra klubbor så tror jag kanske att det är det förstnämnda som är felet! Hursomhelst var det väldigt roligt i alla fall och det är ju på något sätt huvudsaken! Annars har jag varit hos tandläkaren och det känns som om jag har läppar i sann Hollywood-anda men det syns inget som tur är! :) Hoppas bedövningen släpper snart så jag kan känna mig som vanligt igen!

 

Redan juli

Varbergsbesöket blev lika lyckat som jag trott! En hel dag (och nästan natt) med massor av chill med bästa Cissi. Trots att vi inte ses så ofta har vi alltid massor att bubbla om! Härligt! :) Dessutom trivs jag bra i Varberg, tycker att det är en liten mysig stad med sina kullerstensgator och "gamla" anda.
 
Bild från lördagens middag vid Varbergs Kurort
 
 
Nu är det dags att åka iväg och Bodystepa lite. Längesen sist och jag hoppas att det går bra trots den lite halvdanna förkylningen jag åkte på vid midsommar!