Saknad

Jag saknar min blogg, jag saknar att skriva! Nu kan jag inte hålla mig längre även om jag fortfarande inte förändrat min design. Anledningen till uppbrottet har varit att jag har velat göra en "nystart" på bloggen med en ny design, jag är så trött på den här rosa kulören. Tro inte att jag inte gillar rosa längre men jag har andra planer på hur jag vill att min blogg ska se ut. Jag ska försöka ordna till detta snarast, jag har kommit en bra bit på väg...

Annars njuter jag av livet och sommaren. Det är fullt upp nästan jämt och den senaste tiden (sedan jag skrev mitt senaste inlägg) har varit fullproppad med en massa roliga händelser... Det har verkligen varit en toppentid de här senaste 1 ½ månaderna! :) Jag tänker inte skriva om allt, då drunkar ni i text. Bättre då att jag gör en kort sammanfattning i ord om vad jag pysslat med den senaste tiden.

Göteborgsvarvet-mys. Träffat arbetskompisens lille söte gosse. En superhärlig Dalaroadtrip i sprillans ny Audi (vill ha) med tjejerna och även Lillemans första visit i den rätta viken. SATC2. Jobb (a lot of den varan). After work på Incontro med goda drinkar & rosé med trevliga arbetskamrater. SSGC i Stenungsund där jag och Sofie agerade paparazzis och grillmästare (jag vände mest på hamburgerbröden). Tjejdejter med Alex och Malin. Mysigt besök av Freddan och flickvän, Hard Rock och "storfik" i Haga. Bokat boende i New York (som iofs tyvärr blivit avbokat men vi ger oss inte, nu är vi på G igen). Grillkväll hemma hos arbetskamrat som skall sluta hos oss. Prinsessbröllopstittande (fiiin sessa i vacker klänning) med allt vad det innebar, exempelvis ett vackert tal från hennes nyblivna man. Allsång med Lotta på Liseberg, min och Proppans invigning på sommaren (i alla fall min). Hockeyfrudejt på Tara´s. Midsommar. Provsmakning av Bröllopstårtan (bor man brevid Margaretas Hembageri så gör man). Brakmiddag hos Svärmor med grillad oxe och mumsig sommartårta, specialmade. Mys på Tjörn med god middag, massa goda NY-tips, solning på klippa (resulterade i en röd fyllenäsa) och kajakpaddling i mysig vik där vi hittade ett ostronställe. Årets premiärfiske i Rådasjön, jag läste mest på en klippa men hade ändå hur mysigt som helst i lugnet. Kaffekokande och glassätande med goaste Leo. Fotbolls-VM.

Det blev rätt mycket text ändå märker jag, det får ni ta... :) Det känns skönt att vara tillbaka!