A real house-wife

Idag har jag varit en riktig house-wife. Medan jag tvättat, diskat, bakat kakor och betalat alla räkningar har jag haft house-musik i öronen. Swedish House Mafia, Axwell, Sebastian Ingrosso, John de Sohn (vet inte om det är house?), Calvin Harris men även lite andra goa partylåtar. Å som ett brev på posten kommer nu en gnutta partysug, suget efter att dansa tills det ömmar i benen, dricka goda drinkar och ha en rolig utekväll. Men ikväll får det räcka med en nybakad kolasnitt, ett glas mjölk och Criminal Minds på tv.
 

 

Vår-inspo

Snyggaste vårklockan från Lambretta!
 
 

 

Helgen i bilder

Det har varit en härlig vårhelg! Jag har umgåtts massor med Grabbarna Grus, varit på Universeum, sett Leo cykla för första gången, ätit långa mysfrukostar med kärleken, varit barnvakt till lilla Nellie, träffat mina bästa Alex och Malin. En fullspäckad helg som ledde till svidande ögon på måndagen men det var det såklart värt alla gånger.
 
 
Lilleman och en oldie
 
 
 
Ytterligare en oldie
 
 
 
Grabbarna grus i solen
 
 
 
Hajen Herman
 
 
 
Mumsiga bagels till oss stora
 
 
 
Våffelmys på balkongen för den lille
 
 
 
Leo med sin minst sagt överraskande överrasking
När vi kom hem från Universeum hade Pontan varit iväg och köpt en cykel till Lilleman och från första stund var det det en liten kille som inte ville släppa den ur sikte. Detta resulterade i en väldigt glad kille men mindre glada vuxna ryggar, men va gör man inte?
 
 
 
Det här går ju hur bra som helst, fuskigt att vara så lättlärd
 

 

Tankar kring bloggen

Jag har inte haft så mycket inspiration till bloggen det senaste men jag tror och hoppas att det kommer bli bättring framöver! Inspirationen kanske kommer med våren? Såhär i efterhand har det varit lite för mycket för mig de senaste månaderna, vilket jag redan skrivit om innan. Jag hade sådana förväntningar inför det nya året men när sen inget blev som jag tänkt och planerat tappade jag lusten och energin försvann. Jag lyssnade på Hannah och Amandas senaste podcast igår och känner mig inspirerad av att glömma det där gamla och se fram emot det nya. Tänk också att vi har en härlig vår och förhoppningsvis en varm sommar att se fram emot, hur härligt som helst!