Snart lyfter vi

Ville bara skriva lite innan vi sticker... Jag har sovit lite inatt (med vilje så vi kan sova på flyget) men det har inte varit den bästa sömnen.... :( Jag har resfeber och jag känner pirret i magen hela tiden... :) Det gjorde jag inte igår... Baaah!

Det ska iaf bli väldigt skönt och jag hoppas att ni alla härhemma har det bra! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra mig redo att möta solen (peela mej)... Vi hörs och syns om två veckor!  Ta hand om er!!! :)

Å A, kniiip om det skulle bli nåt. :)

Bye bye bye

Flyget som skall transportera oss till värmen

(bild: commons.wikimedia.org)


 

Packa pappas kappsäck

Jag har just insett att jag tror att min resväska är alldeles för liten för det berg som ligger på sängen.... Hmm, vad ska jag göra näst? Försöka så gott det går att pracka ner allt med våld eller börja sortera min packning?! Jag vet inte...

Här pågår packning, tvättning och annat som måste fixas. Jag har varit på Frölunda Torg och inhandlat ett reseapotek med allt från nässpray, solskyddsfaktor och halstabletter till Imodium och handdesinfektion. Puh! Jag måste nog iväg igen, köpa lite toppar att ha, det är ju det som går åt mest. Min packning består dock mest av kjolar... Jag får vänta tills P kommer med bilen, han är nämligen och köper en mp3-spelare till mig. Han tycker att min Creative från tidigt 2000-tal med löstagbart batteri inte funkar längre, så jag har väl inget val. Iofs är väl det en bra julklapp för de julklappspengar jag fick från min familj... :) Kan vara skönt att ha på stranden...

Jag hade en toppenmysig kväll igår med the girls. Vi käkade räkor och diverse tillbehör och till efterrätt blev det rabarberpaj å glass. Jag gjorde det lätt för mej med inte alltför avancerade saker... :) (smulpaj på påse till exempel). Det hanns inte riktigt med annat. Det var trevligt som vanligt att träffas lite, nu kommer vi ju inte träffas på ett tag... :( Tjötet pågick länge och väl... :) Merci mina damer och TACK så jättemycket för de fina presenterna. Me like a lot!!!!

Nu måste jag fortsätta fixa och dona. Bye

Detta bjöds det på igår

(bild: www.royalseafood.se)
 

Jul jul strålande jul

Jag har haft en jättemysig jul med gott sällskap, god mat och en massa fina klappar. Jag är verkligen jättenöjd! :) Å nu börjar julens dagar gå över för våran del för att istället gå över till sol och bad på andra sidan jordklotet. Grymt härligt! :)

Jag tänkte berätta lite om hur julen varit... :) Jag shoppade klart alla julklappar på tisdagen och åkte sen hem till P´s mamma där vi installerade oss, eftersom vi skulle sova där under juldagarna. Vi klädde granen tillsammans och åt det första av julskinkan (jag smakade också även om julskinka inte är en av favoriterna). De andra spelade en massa tv-spel också medan jag knåpade på mina rim.

Julaftonen var också jättemysig och den började med gröt och grötrim. Jag fick inte mandeln men hade nog ett hyfsat rim iaf... :) Fortsatte traditionsenligt med Kalle, julbord (mm gott me lax!!!) och så julklappar så klart. Ingen tomte utan det var svärmor som delade ut klapparna. Jag fick allt från träningsstrumpor, Leilas bakbok och parfym till en ljuvlig smultrontvål, förkläden och en MULBERRY PLÅNBOK. Så himla fin!!!! :) Jag blev alldeles rörd när jag öppnade paketet från min älskling. Jag fattar inte att han kan göra så?! My dreamwallet bara sådär, he is wonderful... 
Sedan blev det Lips hela kvällen  (samma sak som Singstar fast till XBox). Vi sjöng en massa olika låtar med fruktansvärda stämmor (enligt omgivningen) även om vi som sjöng tyckte det lät bra. Den stora favortien blev iaf när jag och S sjöng Leona Lewis "Bleeding Love".  Vi tyckte vi var grymma men det var vi nog inte... :( Vi avslutade kvällen sent efter en omgång av  "Bet You´r  Brain" också. Jätteskojigt spel...

Juldagen var mest slapp och alla tog det lugnt. Vi var hemma och hälsade på Siggelito, kollade på tv och jaaa, va gjorde vi mer egentligen?! Inte så mycket tror jag, bara tog det lugnt och hade det härligt... :) Sen sov vi hemma den natten. Jag vaknade av att P kom in sjungandes "Ja må hon leva" med en bricka i handen. Det vankades frukost och några av våra fina lussekatter... :) Två paket också... Det ena paketet innehöll filmerna Mamma Mia och Sex and The City. Det andra paketet innehöll ett kort som berättigade till en lyxig trerättersmiddag och vinpaket på en av de finaste restarangerna i stan. Även denna gången blev jag alldeles salig. Han är som sagt bäst! :)

Sen firade vi min födelsefag med hans mamma och systrar och sen på kvällen med min familj hemma hos brorsan å J å L. Av dem fick jag pengar till diverse samt parfym och knästrumpor... Jättefina... :) Jag hade en alldeles utmärkt födelsedag som avslutades med På Spåret och ännu mera Lips och därmed Leona Lewis. S, we rules... :)

Dagen har bara sprungit iväg, känns som om vi mest suttit i bilen... Nu måste jag snart åka och handla lite... Ikväll får jag nämligen finbesök av A, M å C. Vi ska äta lite och bara umgås.. Tjöta lite som vi säger... :)

Kram
 

Dan före dopparedan

Jag kan inte bara förstå att det redan är julafton imorgon, det är lite svårt att ta in. Var tog hösten vägen? Visst att man tycker att tiden rusar iväg hela tiden, men såhär snabbt... Hmmm, det skumma är att alla säger att det går fortare ju äldre man blir men i ärlighetens namn undrar jag om det ens går.

Efter jobbet igår var vi på julmiddag hemma hos P´s pappa. Vi bjöds på tema kalkon och fläder! Det var gött... Hade julklappsstund också. P och hans systrar hade knåpat ihop jättefina paket till dem. Jag fick också paket... :) Jag fick Mark Levengoods bok  "Hjärtat får aldrig rynkor". Någon som läst?

Idag jobbar vi bara halvdag här på jobbet. Så runt ett drar jag in till stan och avslutar mina julklappsinköp... Skrev klart listan igår kväll så det ska nog gå hyfsat fort, det enda är väl att det kommer vara långa köer, trängsel och annat som kan dra ut på tiden. Sen blir det hem till svärmor där skinkan skall griljeras, granen skall huggas (någonstans i skogen) och kläs, klappar ska slås in och rimmen skall skrivas ihop... Mysigt! :)  Skumt dock att fira jul utan snö....  Men det ska nog gå bra!

Nu måste jag jobba, har en massa att beta igenom.

Boken jag fick i julklapp         

(bild:www.piratforlaget.se)
 

Söndagsångest

Har jag nu...

Helgen har sprungit iväg som vanligt och det känns redan nu som om kroppen ställt in sig på att vara ledig, vilket innebär att det känns skumt att gå till jobbet som vanligt imorgon. Jag hoppas det blir lugnt så jag kan reda ut gammalt och förbereda för årsskiftet. Dock måste jag ta lite längre lunch för jag måste vaccinera mig och göra ett julklappsärende... Spännande! :)

I fredags kom P och A hem till oss, vi käkade tacos och kollade På Spåret. Det var jättetrevligt. Dock var jag en smutta osocial som somnade innan kvällen ens egentligen börjat. Så trött så trött...

Lördagen började med traditionsriktig lördagsmysfrukost och fortsatte med julklappsshopping på stan. Det var hysteriskt mycket folk och enorma köer för att ens ta sig till kassan. Jag fick köpt det som skulle köpas för "vidareforsling". Har ändå många paket kvar men de får shoppas på tisdag efter jobbet. Det kan låta stressigt, men jag vet exakt vad som skall köpas så jag är inte orolig för det. Det är annat om man inte har en hum och skall ut och böka med alla hysteriska människor. Nu kan jag bara beta av från listan. Kvällen spenderades i soffan framför pappas julklapp. Det tog sin lilla tid men jag känner mig nöjd och hoppas och tror att han kommer bli jätteglad (tack A)...

Imorse kom F på frukostbesök innan vidare färd mot kallare breddgrader... Det var mysigt även om det kändes som han bara hann säga hej. Det blir nog längre nästa gång hoppas jag. Annars slappade jag en massa medan P & P var ute på julklappsbestyr. Jag har nämligen varit megatrött hela helgen, vet inte riktigt vad det beror på... :( Så tråkigt... Alldeles nyss kom jag hem från tjejkväll hos familjen B. Vi har gjort hårinpackningar, lagt ansiktsmasker, ätit mumsig mat och kollat på Heartbreak Hotell (feelgood-film med roliga roller). Myspys! :)

Nu är det dags att nanna. Natti natti!

Juliga tulpaner inköpta igår


Sigge alias Linslusen

 

Freedaag

Äntligen fredag och helg! Sköönt! :)

Fast först nästan en hel arbetsdag kvar, men det går säkerligen fort. Vi ska ha julklappsspel idag med. Alla på kontoret skall ha köpt en present för 50 kr (jag ska köpa min på lunchen idag, var lite tidsbrist igår) och sen ska vi slåss om paketen med tärningar. Vet inte riktigt hur det går till men det blir spännande.

Julshowen igår var kanonbra! När vi först var på plats serverades vi en drink och därefter maten i bankettsalen som det så fint hette. Förrätten bestod av en lättrimmad lax med avocadokräm och en citronaktig sky. Varmrätten var stekt ankbröst med potatiskaka och desserten en typ av creme brule. Allt var verkligen jättegott. Efter maten började showen som alltså var med en touch av latino. Det dansades samba och salsa (med Tobbe och Annika från Let´s Dance), det bjöds på skojiga delar med Maria "Sally" Lundqvist (my good, vilken kvinna, så himla rolig) och latinska sånger av Niklas Andersson (musikalartist med grym tuta).

När jag kom hem kom pappa och hans kompis hem till oss. De landade tidigare under kvällen och hade spenderat tiden då jag var borta hemma hos B, J & L. Så vi satt och snackade ett bra tag, allt ifrån dykning och muränor till pyramider och KFC... :) Vi kom inte i säng förrän halv två tror jag, vilket medför en trött mig idag...
Men ikväll ska jag bara slappa. Först ska jag träna mitt sista Mrl-pass på länge med min svärmor och P som kommer från Stockholm idag. Sedan hem till pyjamasen... :) Kanske lite god mat och sen blir det pyssel för hela slanten. Jag måste fixa iordning pappas julklapp under helgen för F åker upp till Dalarna på söndag och då ska det med, liksom en del andra klappar. Morgondagen vigs alltså åt julklappsinköp på hög nivå.

So long.

Gårdagens stjärnor
hotell, paket, Göteborg
(bild: www.elite.se)
 

Myyys

Sammanfattning av gårdagen....

Spa-behandlingen var ljuvlig, när den väl kom igång. Satt i väntrummet i nästan en halvtimme innan det blev min tur. Jag kom in i ett litet rum där jag först fick en skön peeling över hela kroppen, gött. Sen gjordes en kroppsinpackning med en varm mask innan hon bäddade in mig i plast, handdukar och ett täcke ovanpå detta. Varmt.se men väldigt väldigt gott. Jag somnade till när jag skulle ligga där ensam och vaknade av att jag ryckte till. Då skulle morgonrock på och iväg till relaxrummet där bubbelbad och dusch väntade. Jag fick den bästa lyxen av dem alla som inte egentligen var inkluderad, den största bubbelpoolen. Där satt jag ensam i en stor pool och bara bubblade och njöt. Underbart. Sådant borde man unna sig oftare. Efter behandlingen fick jag tips om olika Decléor-produkter. Eftersom jag inte använt några av dessa får jag höra med min krämexpert P när hon kommer ner... :)

När jag kom hem gjorde jag i ordning lite glöggmys och så kom A & M. Vi fikade juligt med glögg, must, mumsiga lussekatter (bakade med Philadelphia och vit choklad), mina och F`s julgodisar, clementiner och pepparkakor. Vi pratade en massa om allt mellan himmel och jord och så bytte vi julklappar också. Det paketet jag fick innehöll en poncholiknande sjal (jättefin å superskön, har den på mej idag för jag brukar vara lite frusen på jobbet, perfekt att hänga över axlarna) och ett par söta vita ullstrumpor med snöstjärnor på. M fick ett chokladfondueset (mums, vi kommer gärna på kalas tack) och värmeljus. A fick Mamma Mia-filmen som hon kan titta på när bebben sover... :) Det var verkligen jättetrevligt och mysigt att träffas och timmarna sprang iväg.

Ikväll blir det julshow, The Latino Christmas Show, på Elite med damerna på företaget. Det blir skoj!

Ha en bra dag!

Nåt att ha P?
Decleor Harmonie Creme i gruppen Ansikte / Dagcreme / Känslig hud hos Hudotekets Webshop (A91780)
(bild: www.hudoteket.se)


 

Sigge

Den katten har verkligen konsten av att underhålla... Två nätter nu den senaste veckan har han fått sin matte att skratta mitt i natten :)

Häromnatten vaknade jag och hörde att han spann högt som bara den, men jag kunde inte se honom... Efter lite letande hittade jag honom inkrupen under täcket vid P´s fötter, så himla söt. Inatt var det samma sak, han spann jättehögt men jag kunde inte se honom. Jag letade lite och det visade sig att han krupit in i en byrålåda som var lite halvt öppen. Därinne låg han och snusade. Jag somnade om med ett leende på läpparna.

Vår älskade lilla Sigge
  
(bild:P)
 

Skumt väder

Dagens väder: Grått, rått, trist å dimmigt.. Vilken lyckad kombination, eller sådär... Jag känner mig frusen när jag sitter här på jobbet och blickar ut i mörkret... En timme till hemgång. Ikväll ska jag baka matbröd, laga lite mat och köpa julklapp till A & M.

En liten ljusglimt i den annars gråa dagen är morgondagen. Först ska jag nämligen få lyxa till det på spa... :) Den behandling jag ska göra heter Spa Mosaic och innefattar peeling och inpackning av hela kroppen och kurbad.. Mmm, längtar redan nu att få bli lite ompysslad...  Därefter skall jag ha julmys hemma hos mig med A & M. Mys värre! Vi ska dricka glögg, äta lussekatter & pepparkakor, byta julklappar och bara tjöta en massa... Spännande :)


Såhär bra har jag förhoppningsvis det imorgon!

(bild: hagabadet.se)
 

Helgen redan över

Jag tycker helgerna går alldeles för fort. Man hinner knappt börja njuta av ledigheten förrän det är måndag morgon och jobb igen...  Helgen har iaf varit bra! Fredagen bjöd på lussekattsbak in på sena natten. Iofs började vi inte baka förrän efter 23 då P kom hem från match. Vi fick ihop ett helt gäng fina och goda (!) lussekatter medan vi drack glögg och lyssnade på julmusik, allt för att komma i den rätta stämningen... Vi lyckades.... :)

Lördagen bestod mest av att ta det lugnt och slappa lite. Jag var iväg till Allum och lämnade tillbaka det jag skulle och passade på att köpa lite julkort och en julklapp till F. Sen lagade vi mysmat och kollade på Prison Break och skräckfilm... :) Tur att man har P att kura ihop sig med då! :)

Söndagen bjöd på julbak av högsta klass. F & E var här och det var verkligen jättetrevligt och mysigt. Vi bakade pepparkakor, gjorde mozartkulor, choklad- och nötfudge och två typer av dadelgodis. Allt blev suveränt gott. Farligt att ha sådant stående i kylskåpet... :) Inte bra, inte bra... Fick en julklapp av dem också men jag har inte öppnat den, ska öppna den på julafton... Om jag kan hålla mig vill säga. Jag är så sugen på att öppna den och varje gång jag går förbi känner jag lite på den. Kvällen avslutades i ishallen. Jag, svärmor, S och K såg P och hans lag vinna, P var apgrym *stolt*.

Dagen har löpt på i vanlig ordning. Efter jobbet var jag iväg och tränade body step. Det var release på ett nytt program och det som var roligast på hela passet var en man som såg ut som en "flaxande skata" (citat Linda) som nästan hamnade utanför fönstret när vi skulle göra dubbel steptouch. Dessutom kommenterade han något efter varje låt. Jag vet inte riktigt vad han höll på med, han var minst sagt lite udda. Jaja, hem bar det av och iväg till affären en snabbis för inköp av det viktigaste. Sen kom B & lilleman på en liten blixvisit och de har precis åkt. Jag var nära att äta upp den lille idag, en sådan goding. Me like! :)

Nu är det snart dags att sova, ska bara få i mej lite magvaccin innan jag bäddar ner mig för natten.

Sov gott!

Lite bilder från helgen: 
  
   
     
   
    




 

Fredagskväll

Äntligen helg! Som jag har längtat! :) Eftermiddagen kändes tråkig och seg, även om jag hade mycket att göra. Det kan nog bero på att jag varit lite trött (även om jag känt mig mycket piggare idag) de senaste dagarna.

Jag har just avslutat en dundermåltid själv, sådär kul. P är på match igen så jag fick äta mina american pancakes med blåbär ensam... :( Har just pratat i tele med C också (jättetrevligt) och nu ska jag börja rensa lite i vissa garderobshyllor.Rensa och rensa, snarare reda ut oredan... När P kommer hem ska vi baka lussekatter (mitt i natten). MEN har man som tradition att man äter hembakade lussekatter på Lucia-morgon så har man. Då ska det bakas oavsett vilken tid på dygnet det är :) Det bara är så...

Trevlig kväll!

Ps. Bjuder på en bild på ungefär hur mina pancakes såg ut (inte riktigt i närheten, men nästan... :)

(bild: www.bbcgoodfood.com)

 

Sliten

Den här bilden speglar mig rätt bra idag...

(bild: http://miumiu.blogg.se/)

Jag har verkligen varit jättetrött idag... Direkt efter jobbet åkte jag och tränade (my good, hjärnsläpp på alla steg) som planerat. Jobbigt men jag kände mig stolt när passet var klart. Nu är jag dock hemma och myser, har just avslutat en mumsig tacosmåltid framför tv:n. Nu blir det Prison Break... Good Night!
 

Early Morning

Shit vad tidigt det är... Å ändå har jag varit vaken länge nu.

Jag har just kommit hem efter att ha varit och kört pappa och en kompis till honom till flygplatsen. Jag är jättetrött men tror att det blir värre om jag går och lägger mig en halvtimme. Bättre då att starta upp kroppen med lite frukost, en dusch och lite så, annars är nog risken stor att jag bara vill nanna vidare.

Pappa kom hit igår kväll för mellanlandning innan de drar vidare till Egypten. Vi var såklart och hälsade på Lilleman. Jisses vad han växer, nu är han en riktig bebis. Inget litet spädbarn direkt utan stabil i kroppen och med Sveriges goaste kinder, man vill bara äta upp honom när man ser han... :) Den lilla gosenosen!

Idag blir det jobbet, träning (MRL) och eventuellt Allum. Jag måste lämna tillbaka lite kläder och tiden för det går snart ut, inte bra... :( Får se vad vi hinner med, men ett är iaf säkert - det blir en tidig kväll ikväll... Nu längtar jag bara efter att få sooova!

So long...


 

19 dagar kvar

Inte ens tre veckor tills vi lyfter mot varmare breddgrader... Var tog tiden vägen? Det är nu jag börjar förstå att vi faktiskt ska åka. Ska bli underbart härligt att lämna gråa och trista Sverige ett litet tag och få lapa sol och framförallt att få bada i klart och härligt vatten. Verkligen ha semester och göra det som faller en in...

Nä dags att sluta drömma sig bort och börja jobba.

Dominikanska republiken
(bild: www.fritidsresor.se)
 

Tisdagsmys

Jag kom just hem från en mysig kväll hos M. Det var jag och A som var på besök och grattade M lite i efterskott. Vi blev bjudna på smarrig pastasallad med en massa goda ingredienser, vitlöksbröd och mumsig kladdkaka till efterrätt. Det var jättegott och det var lika trevligt som vanligt att träffas och tjöta lite... Timmarna bara springer iväg! Jag tror vi kunnat fortsätta flera flera timmar om vi inte skulle upp till jobbet imorgon... :) Men vi bokade ny dejt om bara en vecka så då blir det lite mer tissel och tassel. Plus att vi ska byta julklappar då med. Jag har nog en liten aning om vad jag ska köpa, men det kan jag inte avslöja här och nu... :)

Jobbet idag flöt på utan några som helst bekymmer, nästan... Lite strul på slutet men vi skulle ta det imorgon bitti så vi får se vad det blir av det men det löser sig garanterat på något sätt. Jobb imorgon igen, veckorna och dagarna bara rusar förbi. Speciellt går tiden extra fort nu i december och ända fram till jul... Började skriva på en liten (yeah right) lista på vad som skall göras innan jul. Den listan blev rätt lång om man säger så och jag kommer på nya saker hela tiden. Det är bara till att börja beta av för allt ska göras och det är inte så många dagar kvar...

Nu dags att mysa i soffan en stund innan det blir sängen...Godnatt!


Present till födelsedagsbarnet! Jag vill också ha!


(bild: www.adlibris.com)
 

Utlovade bilder

Det blev tyvärr en del suddiga bilder, så det blir inte så många bilder på årets julfest. Men bättre med några få än inga alls, eller?

         
         


 

Zombie

Hela gårdagen gick åt att slappa, sova och äta. My good va trött jag var! :) Men sååå kul vi hade...

V i hämtade upp E & F efter mysfrukost och ett lyckat kostymköp på Holméns och begav oss mot Marstrand. Efter en liten färd från fastlandet med spårvagnsliknande båt kom vi iland på ön och blev serverade wallenbergare av stjärnkock, mums. Sedan inchecking på rummet som för övrigt var supermysigt med bland annat kakelugn. Efter det var det dags för ribb-båten. Vi fick alla supersnygga och heta överlevnadsdräkter (bildbevis kommer, I promise) och skidglasögon innan vi hoppade ner i gummibåtarna. Sen bar det av i hög fart mot Pater Noster. Det gick fort och det roligaste var när det vågade, skulle varit lite mer av den vågiga varan men det var jätteskoj iaf. På Pater Noster gjorde vi en trekamp och mitt lag vann (första gången ever jag vunnit över P i något sådant så jag var nöjd). Sedan tillbaka i full fart och sen ett litet break innan själva julbordet. Vi slappade på rummet, badade badkar (mys, saknar verkligen badkar i lägenheten), kollade reprisen av "På Spåret" och gjorde oss iordning. Det blev en mycket lyckad kväll med mycket god mat (testade till och med sill, men det var tyvärr ingen hit) och en del alkohol... Vi kom inte i säng förrän strax efter två, lagom rusiga i huvudet efter cosmo-drinkar, tjöt och megalite dans.

Mådde sådär när jag vaknade på morgonen, lite huvudvärk och allmänt trött, men efter en frukost bestående av en fralla, jucie och några gurkskivor kändes det bättre. Vi tog oss hem och landade i soffan med täcke och bara slumrade framför både herrarnas och damernas skidstafetter. Där låg vi så gott som hela dagen med undantag för inköp av hamburgare på Franks. Tro det eller ej, jag var iväg och tränade också. Jag hade glömt av att avboka ett pass och istället för att betala en liten summa pengar så tänkte jag att det kanske kunde vara bra att röra på sig lite... Hmmm, efter uppvärmingen hade jag druckit upp mer än hälften av min vattenflaska, det säger väl allt, eller?? Fast faktum är att jag kände mig lite piggare när jag kom hem. Jag åkte iväg och handlade godis och thai när jag var på toppen och sen hem till soffan igen och där låg vi tills det var dags att sova för natten. S hade varit helvild och galen hela dagen men han somnade sött på täcket med mej, skönt... En liten lugn stund iaf.

Nu sitter jag på jobbet och måste fortsätta jobba...


 

Avkoppling på G

Äntligen fredagskväll! Det är absolut den bästa kvällen på hela veckan. Denna fredag går i avkopplingens tecken. P är iväg och spelar hockey långt borta så jag och S är själva ikväll. Vi ska passa på att ha lite hemma-spa och mysa lite... :) Gott! Jag har tänkt att jag bland annat ska skrubbas lite, fixa fossingarna, inpacka håret och göra en ansiktsmask. Det var längesen jag gjorde allt detta på en gång och det ska verkligen bli skönt att pyssla om sig själv lite granna.

Annars bjuder helgen på julfest med jobbet. Vi skall träffas imorgon förmiddag ute på Marstrand där vi skall få åka ribb-båt i överlevnadsdräkter till Pater Noster (kul syn att se alla i dessa dräkter), bada bastu  och bubbla för att sedan avsluta kvällen med julbord och övernattning på Grand Hotell. Jag måste därför packa ihop lite kläder ikväll så det är klart till imorgon bitti, för imorgon ska jag sova så länge som möjligt och det ska bli sååå skönt. Jag har varit extremt trött hela veckan och allt som hänt det senaste har  verkligen satt sina spår (framförallt under mina ögon). Men nu ska nya krafter samlas så vi orkar hålla ögonen öppna när vi åker båt imorgon (dock tror jag inte det är några som helst problem att hålla ögonen öppna då vi kommer forsa fram i en herrans massa knop).

Trevlig kväll!


 

Äntligen...

Nu har jag äntligen skaffat min egna blogg... :) Tjoho! Bättre sent än aldrig!