Det händer bara inte

Jag har nu två lediga dagar framför mig och hur inleder jag dessa? Jo, genom att ha en kräknatt, säkerligen till följd av den mysmat vi åt igår kväll från en restaurang i Linné. Om det hade varit något annat hade jag ju inte mått så prima som jag gör nu! Usch va vidrigt det är att spy! :(  Jag var verkligen trött imorse, tar på krafterna att äckla sig så. Jaja life goes on...

Sen är det ju så att det verkligen är dags att byta däck. Dock har vi ju dubbfria vinterdäck så det är väl inte panik så sett men det är ju alltid skönt att få det gjort. Söt som jag är (!!) tänkte jag överraska en redan very busy boyfriend med att klämma in det här i schemat innan jag sticker till Dalarna. Det hade väl varit härligt om han ser att däcken är bytta när arbetsdagen är slut? Jag involverar mamma och minsta brorsan i mitt överraskningsprojekt och de är på. Jag ringer runt olika däckverkstäder och får en kvick tid på ett ställe alldeles i närheten av där Pontus jobbar. Vi hämtar upp alla däck ur källaren, bara det är en liten pärs eftersom de ligger i ett pytteutrymme där det är typ 1 ½ meter högt, mörkt och säkert fullt med stora äckliga spindlar. Hursomhelst, vi kommer fram och jag har ju med mig reservnyckeln till vår bil, eftersom Pontus har tagit den till jobbet, så jag "knycker" vår bil och kör till verkstan. Väl där blir jag snabbt medveten om att två däck är totalt utslitna och att de inte ens vill byta dem!! :( ((Varför meddelar inte stället där vi bytte sist att de är på upphällningen och att vi behöver nya till våren? Nope, inte ett ljud.)) Jag får lov att ringa Pontus och berätta om mina planer och att det inte blev som det var tänkt. Jag blev så ledsen och besviken men vad gör man, vi får helt enkelt köpa två nya däck. Precis när vi ska packa in däcken i bilen igen säger en av däckgubbarna att det tredje braiga däcket har en stor spik i sig och att det är punktering. SMACK, där satt den! Tack så mycket. Det var ju inte så att han redan förstört min dag, nej visst skulle det väl jävlas lite till... Det är bara till att inse att det är tanken var god men att vi istället kommer att tvingas köpa en uppsättning nya däck. Jippi!

 

Springtime

I dubbel bemärkelse :) Äntligen har jag fått tummen ur och gjort det jag skjutit på så länge, jag har köpt mig ett par riktiga löparskor! :) Efter en ordentlig analys av mina fötter (speglar, löpband, film och allt vad de nu gör) så blev det nedanstående skor som fick följa med mig hem. De ska tydligen passa "klockrent" och visst, de kändes verkligen bra och de är kanonsköna! Nu får vi se hur länge det dröjer till premiäranvändningen av dessa skönheter, för visst var de väl ändå rätt snygga för att vara löparskor?

Mina nya Nike Zoom Structure


 

P å S k H e L g E n

Sluta tidigare. Vårens första uteglass. IKEA. Utflykt med Björn & Leo. Dejt med Alex och smågrabbarna. Fint väder. Sparka boll. Restaurang Söder Take Away. Bästaste påskmiddagen hos Mormor. Leta påskgodis och hallongrottor i gömmorna. Valpbus. Fortfarande helt underbart väder. Golf i trädgården. En halv Stephen King-film. Första fräknarna. Johannebar. Korsord i solen. Jag njuuuter!!

 

Glad Påsk


Bild: http://www.veckorevyn.com/mode/ebbas-blogg/index.xml?category=&from=&to=&next=925


 

Sol i sinne

- Brun inne! :) Kommer ni ihåg Rudolfs (Sunes pappa) rim till den solarielampan han köpte till sin fru? Det är inte helt fel med solen som visat sig så gott som hela veckan, närmare bestämt helrätt! Äntligen! Det bästa är ju att den ska stanna över påsk också då jag faktiskt är ledig och kan "utnyttja den". Jag ska försöka spendera lite tid utomhus och kanske hoppas på lite färg, få se om pigmenten förändrats från tidigare år (tveksamt). Pappa brukar fråga om jag är född i Mjölby eller Blekinge, jag har ingen aning vad han menar med det?! En halvdag kvar to go, sedan 4 långa dagars ledighet. Yes :)

En solig bild på mig från Paradiset


 

Roadtrip och vårstädning

En lördag i Varberg med bästa Alex och Malin, ja så var min lördag igår. Jag gillar verkligen Varberg, tycker om det gamla charmiga kullerstenstorget, de fina husen och de mysiga små affärerna. Å givetvis min vän Cissi som bor där med, bara positivt med Varberg alltså! :) Det blev inte så mycket shopping för vår trio men lite blev det allt tillsammans med en mexikansk lunch och en fika på ett mysigt café. Mysigt att bara komma iväg sådär ibland, rekommenderas varmt! :) Idag har det varit en stunds vårstädning igen, fint och freeescht blir det vill jag lova. Jag har också varit och hälsat på Björn och Leo en stund, det blev både en stund ute med fotboll och en stund inne med sång och bad. Imorgon vankas jobb igen men veckan blir inte så lång, eftersom påsken är på ingående. Nu ska jag krypa ner i soffan och planera veckan som kommer och kanske planera något roligt inför påskghelgen. Trevlig söndag! :)

 

F R E D A G

Veckan som gick: Indiskt, vin och trevlig Frida-dejt i måndags. Hemmatacosmys efter en intensiv arbetsdag i tisdags. 8-årsdag med min käraste i onsdags (myyys). Vårstädning a la sovrum med nybäddade nyinköpta blårandiga påslakan igår. Likaså tunikainköp (100 % återvunnen polyester) från Conscious Collection.  Å idag, ja har vi idag? En minst sagt efterlängtad helg i sikte!!! :)

Våren är här å jag är kär :)

Bild: http://www.krogasken.se/


 

Inte än

Jag vill inte att helgen ska ta slut än! :( Tyvärr finns det inte mycket att göra åt, timmarna bara tickar på och snart är det måndagsmorgon igen. Tur då att jag haft en härlig helg! :) Leo-mys hela eftermiddagen i fredags! :) Lite basicsmink-shopping på Frölunda Torg igår (och klämmande på en fin väska, *like*), en stunds strosande på IKEA och oxfilé och Amaronevin på kvällen. Idag mer slappt, tyvärr, men har i alla fall hittat en fin vårjacka som skall införskaffas i veckan! Nu kan min gamla trenchcoat gå i graven, den har alltför många säsonger på nacken! Veckan som är på ingång kommer bli lovely, allt från Frida-dejt och roadtrip med tjejerna till Leo-mys och lite annat! Jag uppdaterar... :)

 

Håll i hatten

My Lord vad det blåser ute idag! Solen visar sig iofs så pluspoäng till den, aldrig fel med lite solsken! Det har varit riktigt roliga dagar på jobbet det sista, verkligen skoj med mycket skratt men ändå fullt ös! Imorgon jobbar jag kortisdag, ska nämligen ha lite kvalitetstid med min brorson. Det ska bli väldigt mysigt, hoppas bara stormen har avtagit så vi kan vara ute och leka så han slipper flyga bort :)
 

Krämoholic

Det må låta ytligt och det må så vara men jäklar va roligt det är med krämer, jag är beroende - jag erkänner! :) Denna smörja (i dubbel bemärkelse) som luktar mumma och som är sådär härligt vardagslyxig, det är lovely. Även om jag har badrumsskåpet proppat med krämer av olika slag kan jag inte få nog, vill hela tiden köpa mer! Allt från märken som Philosophy, Crabtree & Evelyn och Victoria´s Secret till Body Shop, Biotherm och Lóccitane. Viktigast är att de luktar freeescht & gott! :)

Nästa inköp blir nog denna duschkräm och "tillhörande" handkräm - luktar ljuvligt! *Rekommenderas*

Bild: http://www.makeupbag.net/2007/07/15/nordstrom-anniversary-beauty-exclusives/

Häromdagen beställde jag och min kära kollega Karin (också krämnörd) grejer från http://www.iloveburt.se/ så nu har jag även en fotkräm som luktar kokos, såklart livsnödvändigt! Kan förresten rekommendera den sidan, en massa naturliga produkter till bra priser som just lanserats i Sverige. Ni som känner att ni har någon bra kräm att rekommendera till en vårsprallig krämfantast, let me know! :)

 

Girlish friday

Pizza hemkörd från Cyrano, vitt vin, citronmarängpaj de luxe, lösgodis och rosa tjejspel (Urban Jungle - som TP fast bara 4 ämnen; musik, tv, mode och design/livsstil) med bästaste Alex och Malin :) En riktigt mysig tjejfredagskväll med andra ord!