Länge sen sist

Vad hände här? Tiden går i ett och bloggen har "legat nere" men nu ska här bli bättring. Det har hänt en del sen sist, förutom lots of jobb... :) Jag är nyss hemkommen från Tjörn där vi spenderade gårdagen med Frozen Margaritas och älgstek & potatisgratäng & kladdkaka, mums! :) Nu har jag massor att tvätt att vika framför TV:n, drygt när man är segast i stan men ändå helt klart den bästa hushållssysslan enligt mig.

EAT LOVE LIVE
Jag och Helene var på ett jippo med Kristin Kaspersen, Alexandra Pascalido och två andra damer (en från BaraVara i Rättvik och en som "predikade" om raw-food). Verkligen trevligt och framförallt inspirerande att lyssna på dessa coola och goa kvinnor! :)

Familjehelg och årets första hockey
Jättemysigt med familjebesök, blev lite tid på stan och framförallt Liseberg. Full rull mest hela tiden! :) Även första cupen är avklarad med sällskap av Lilleman. Vem tror att en två-åring sitter still? Nej, det trodde inte jag heller men ack så fel jag hade. Han satt stilla i mitt knä under hela matcherna och verkligen tittade på hockeyn. Så mysigt! :)

Manãna med bästaste Alex och Malin
En urmysig start på veckan med tapas och massa snicksnackandes, inte helt fel alltså! :)

För övrigt har det varit biobesök, lägenhetsvisningar med mera. I veckan som kommer blir det träning med Svärmor, middag hos Frida, tjej-dejt och en tripp till Dalarna. Fullt upp med andra ord!

 

Drömmer mig bort

Drygt en månad kvar. En regnig och grå kväll som denna passar jag på att surfa runt på nätet om roliga saker vi ska göra när vi kommer över till andra sidan Atlanten. Vi satt en stund i helgen och skrev upp vad vi vill göra och jag kan säga att listan blev lååång. Dagens nya grej är att vi ska besöka cupcake-café! Min kollega Karin blev eld och lågor över detta och inte blev det bättre när Helene kom och föreslog att vi skulle gå på cupcake-kurs... :) Det hade ju varit jättekul. Hursomhelst, det verkar i alla fall finnas hur mycket som helst att göra i NY, tur att vi har en vecka på plats så vi hinner se och uppleva mycket. Hockeybiljetterna anlände häromdagen också, så kul! Ytterligare ett bevis på att resan närmar sig med stormsteg. *LÄNGTAR*


Bild: http://www.newyorkcupcakes.com/

 

Proppan fyller år

Grattis grattis grattis! Å som vi firat! Med bubbel, goda tapas, cheesecake och lots of skratt hemma hos Svärmor! Jag har haft en mycket trevlig fredagskväll med toppensällskap. Nu är det underbart att helgen infunnit sig, det har behövts en liten break från en knasig vecka! Love weekends! :)
 

Tjejigt

Ännu en fullspäckad dag på schemat, många sådana dagar nuförtiden. Först träning i form av Powerstrip, inte så allvarligt som namnet antyder. Det var en riktigt rolig danskoregrafi med mycket gung och vickande och med en grym instruktör. Efter väntade en räksallad med Helene i stan och en förhandsvisning av "Lyckan, kärleken och meningen med livet" med Julia Roberts i huvudrollen. En härlig tänkvärd film med mycket att säga! Dessutom blev jag lite paff när Tuva Novotny helt plötsligt dök upp! Nu är klockan massor och ögonlocken är tunga. Sov gott!
 

Grattis Älskling

Ja må han leva, ja må han leva... Idag är det älsklingens födelsedag och det firar vi med prinsesstårta och presenter! :)



 

Redan söndag

Vänta lite, vad hände? Det var ju alldeles nyss jag stängde ner skärmen på jobbet och konstaterade att helgen var här och nu är det redan söndag!? Hmpf... I fredags var jag i alla fall på taco och tjej-mys hemma hos Frida och Enya... Jättetrevligt var det! :) Igår inledde jag dagen med ett pass Zumba och en kass instruktör. Resten av dagen spenderades hemma (hade lite dåligt samvete för vår lilla katt eftersom han varit lite för ensam det sista) med lite surf av skor och New York (har insett att det finns sååå mycket att göra och se i staden, måste ta och skriva en lista), godis, ost & kex, film med Deppen och allmänt slapp. Skönt! Nu är det dags att göra mig iordning, söndagsfrukost väntar hos Alex och Ph! :)
 

Skoproblem

Jag behöver skor! Gärna ett par snekars, stövletter och ett par chokladbruna stövlar! Jag vill ju köpa Converse i USA (42 dagar kvar) men samtidigt måste jag ju ha skor innan dess. Speciellt ett par sköna som är goa att promenera i, det lär ju bli en hel del strosande i NY. Jag funderar att slå till på ett par gråa Converse All Star High så jag hinner gå in dem tills vi ska åka! Jag har dessutom lite rabatt så det blir inte så väldigt dyrt heller. Stövletter och stövlar får bli ett senare "problem".

Bild: http://www.sneakerworld.com/shopsite/media/converse_1j793-t.jpg
 

Mitt första löplopp

Ja ni läste rätt, fröken Helena har utmanat sig själv. Jag ställde upp i Iform-loppet i Slottskogen idag på 5 km. Det var med rätt tunga och nervösa steg jag gick dit, men nu efteråt känner jag mig otroligt nöjd, glad och framförallt stolt över att jag kom i mål. Att jag dessutom kom i mål på en tidigare tid än jag beräknat är "bara" en megabonus.

Stort grattis till Malin som slog sin rekordtid... :) Grymt jobbat! Himla kul var det också att Alex och Ph kom och hejade på oss! :)

Nu blir det dusch, sen käk och genomgång av den goodiebagen jag fick med mig! Trevlig kväll! :)