Tjejweekend nummer 3 av 3 2012

Sista tjejweekenden för i år - och vilken avslutning sen. En underbar helg med mina finfina vänner! Allt blev så bra det bara kunde bli, förutom ett snökaos på vägen hem! Vad har vi då gjort? Först en bilresa med massa tissel tassel, ett stopp på A6 och inköpt det obligatoriska resegodiset. Frukost på Söder. Strosat på stan där vi fastnade uppe vid inredningsavdelningen på PUB och ville ha allt. Födelsedagsfirat Malin på Folkbaren. Swedish House Mafia på Friends Arena. Fullt ös i två timmar med världens bästa ( för det är de väl?) dj:s! Trängts som bara sjutton på tunnelbanan på vägen hem. Frukost hos Fredrik och Rebecka i deras mysiga lägenhet. En tripp på stan där vi helt oväntat sprang på Svärmor och Pia, världen är bra liten ibland. Brunch på Nordic Light Hotel. Hemresa i snökaos. Helt enkelt en fantastisk helg!
 
Lördagsfrukosten
 
 
Ett "litet" utbud av Kusmi-téer på PUB
 
 
 
Uppladdning på Folkbaren
 
 
Swedish House Mafia (obs lägg märke till de små prickarna längst ner på bilden, det är maffioso-grabbarna)
 
 
 
 
((Jag tänkte lägga upp en lite filmsnutt från konserten men får det inte att fungera, återkommer med det senare - förhoppningsvis))

 

Kass uppdatering det sista

Den senaste tiden har det blivit allt glesare mellan inläggen, det har inte varit min mening men det har bara blivit så. Tiden har gått åt till annat men jag hoppas/lovar att det ska bli bättre framöver. Först en catchup sen sist så jag är på banan igen!
 
Förra helgen var jag i Dalarna - igen. En riktig familjehelg med alla syskon hemma, inte ofta vi träffas hela familjen samlad numera med tanke på att vi bor utspritt i landet nuförtiden. Jag körde upp själv i fredags morse, startade resan strax innan halv sex men det gick bra och det var till och med lite mysigt att sitta och sjunga för fulla muggar medan det ljusnade utanför. Väl framme blev det en kortis i Falun där jag mötte upp delar av familjen för en stunds stros innan det var dags för färd till Rättvik och tacos. Givetvis frågesport på det också :) På lördagen var delar av syskonskaran hemma hos Farmor och myste i flera timmar. Vi hjälptes alla åt att fixa en liten myshörna som vi sen invigde genom att sitta där och fika med farmors goda fikabröd och goda hallonsaft. På kvällen var samma del av syskonskaran hemma hos en go och glad morfar! Mysigt!! :) Kvällen gick i en rasande fart och mycket frågesport blev det även denna dagen, "Someone wants to play" blev minst sagt en favorit i repris. På söndagen blev det frukost med mammas hembakta goa bröd och ytterligare en kort stunds visit hos Morfar och senare hos Farmor innan vi (jag hade sällskap med Björn på vägen hem) drog oss vidare med ett stopp hos bästa Moster med familj. Där bjöds också på mumsigt fika (jag vet, mycket fika de två dagarna) och en hel del prat och skratt. Tack alla som förgyllde min Dalahelg, återvände till La Stada med massa go energi i kropp och knopp. Jag fick ju dessutom träffa goa Proppan en kortis på söndagskvällen och det var en toppenavslutning på en toppenhelg.
 
Veckan sen dess har mest bestått av jobb men också lite myskvällar här hemma med <3:at! Ett pass Bodypump fick jag till igår och idag har jag lots of träningsvärk i armar och lår. Illa :) Men i och för sig är ju träningsvärken den bästa värken så jag ska inte klaga! Å idag fick jag ännu en dos av go energi, var hemma hos Björn och Leo en stund efter jobbet. Alltid glatt att träffa den lilla!! Just nu går jag här hemma, packar, donar och laddar inför helgen med Swedish House Mafia i öronen. Imorgon efter jobbet bär det nämligen av till Stockholm med tjejmaffian. Vi ska gå på lördagskonserten av Swedish House Mafia och förutom det ska vi ha en alldeles underbar tjejtripp med allt vad det innebär! Det kommer bli toppen! Dags att fortsätta, kvällen är inte direkt evig!

 

Bokoholic nästa

Jag behöver boktips. Jag vill sluka böcker av olika genres, vill ha den där goa känslan av att längta efter att få krypa ner i soffan, i sängen, under en filt och läsa bra böcker som man nästan inte kan slita sig ifrån. Jag vet några böcker jag gärna vill läsa, såsom Paganinikontraktet och Eldvittnet av Kepler, Skumtimmen och Sankta Psyko av Theorin och också 50 nyanser av honom av E L James. Har ni några bra tips på böcker jag verkligen inte får missa så är det bara att tipsa mig!! Tack tack :)
 

 

Redo för en ny vecka

Det blev en bra dag idag med, så bra att jag känner mig omladdad inför en ny vecka som skall fyllas med jobb och nöjen! Jag har fått gjort en massa måsten och borden utan att det känts för tungt; allt från att vika en massa tvätt, till att diska, rensa Sigges låda, handla och laga mat.
 
Kvällens middag blev en pastarätt a la Pia, en "gryta" med tortellini och diverse godsaker som hon bjöd oss på när hon hälsade på här nere för ett tag sedan. Så gott!! Dessutom premiärinvigde jag min fina Le Creuset-gryta som jag fick av mamma och pappa i julklapp men tyvärr strejkar bildfunktionen här igen (blir så irriterad) så kan inte visa någon bild nu heller! Nu tänker jag i alla fall avrunda söndagskvällen med någon romantisk komedi.

 

Me <3 weekends

Igår blev det en härlig och lugn dag som var välbehövlig som tusan! Jag tog som sagt en tripp ner till ishallen innan jag fick ett litet oväntat ryck och åkte till Sportlife och tränade ett pass spinning och CxWorks. Hem igen för att äta och sova. Ladda om batterierna för att åka med en sjuk Pontus, Björn och Leo in till Haga och fika lite. Mysigt, även om jag såklart valde helt fel bakverk (I-landsproblem). Kolla Emil hemma hos Björn och Leo. Äta tacos (dag 2) med Älsklingen framför en spännande film. Idag står söndagen som ett oskrivet blad, skönt! Har en massa måsten och borden men vet inte vad jag känner för det än! Får ta en stund och fundera på vad jag ska göra min lediga dag. Tyvärr kommer inga bilder från gårdagen då det blir något fel vid uppladdningen! Jag hoppas på nya tag vid nästa blogginlägg!

 

Stryker ett streck

Ja det är precis vad jag gör, jag stryker ett streck över den veckan som gått. Visst har det funnits vissa ljusglimtar men generellt har det inte varit någon bra vecka alls. Jag har känt mig orkeslös, alldeles för trött och inte haft någon energi alls sen förra fredagen, vilket såklart har varit jättejobbigt! Dessutom har jag haft ont i huvudet (tack och lov är huvudvärk inget jag brukar ha), haft nära till tårar och varit lättirriterad. Fyyy!!!
 
Igår inleddes dock helgen på ett väldigt bra sätt och jag hoppas nu helgen fortsätter lika bra. Jag var barnvakt till Leo och vi var hemma hos Alex & Philip och Malin kom också dit. Killarna hade fredagsmys de lux när lekte mellan högt och lågt, käkade tacos, tittade på en film vi hyrt och käkade godis. Vi tjejer satt och pratade när vi kunde, jättemysigt såklart... :) Jag ska strax fixa lite käk i farten och sen ner till ishallen och heja fram Lilleman när har tar sig framåt på skridskorna. Sedan vet jag inte riktigt vad som händer under dagen och det känns bra, ta dagen lite som den kommer. En powernap, kanske en långpromenad, mys och sånt vill jag fylla dagen med i alla fall!

 

Shoppingsöndag

Eller ja, snarare smakrådssöndag. Jag och Veronica har varit på Frölunda Torg och "härjat" idag, jag har hjälpt henne genom att vara smakråd och springa och hämta andra storlekar på saker hon provat. Själv hittade jag inte mer än en silverkedja, min gick nämligen sönder för ett tag sen (väldigt längesen) så nu äntligen kan jag använda mina fina berlocker igen, bättre sent än aldrig! Helgen har gått så fort och jag har inte fått hälften gjort av det jag skulle, gillar inte att känna mig ur fas redan innan den nya veckan har börjat! :( Jag känner mig ruggig och frusen med, inte alls min melodi. Kanske en långdusch med hårinpackning, ansiktsmask och kroppspeeling kan ändra på den risiga känslan?! Värt ett försök i alla fall!

 

AW och en regnig lördag

Jag firade in helgen genom att träffa mina goa vänner på stan igår. Det var tänkt att vi först skulle shoppa lite men vi var mest tjötsugna så vi hamnade på Post rätt fort. Vi hade mycket att ta igen och det var som vanligt supermysigt att träffa dem. En rolig kväll med bubbel, fnitter och idé-skapande.
 
Räkmackor och prosecco med tjejerna på Post (dumt med den mörka bilden)
 
 
Imorse var jag uppe med uppe med tuppen. Jag har svårt att sova länge på helgerna så efter att jag gjort i ordning en frukostbricka till min trötta Älskling gav jag mig ut i regnet (stövlar på och paraply i hand) ner till ishockeyhallen där Lilleman skulle åka skridskor. Det var en mycket duktig liten kille som tultade framåt på isen :)
 
 
Regn och rusk verkar vara det som gäller i det här landet och speciellt i den här delen av landet. Mina stövlar är inte sådär jättebekväma då de trycker åt och gör att det sticker i mina fötter plus att jag märkte att de tog in lite vatten idag. Det får bli att investera i ett par nya, gummistövlar verkar vara den enda skon man behöver i det här regnrusket. En bra-att-ha-sko helt enkelt! Jag sitter nu på nätet och letar runt bland många modeller och färger och annat, vi får se vad det blir för några!
 
 
Annars har det varit en lugn och skön lördag. På förmiddagen åkte jag, Pontus och Björn till XXL. De skulle titta efter hockeyklubbor och jag hängde på och hamnade bland mössorna där jag provade en potentiell vintermössa, ingen man fryser i direkt! :)
 
 
Nu ska jag fortsätta botanisera bland mina gummistövlar på nätet. Är dundersugen på godis också men med tanke på regnet och att Pontus har bilen så blir det inget sådant idag! Kanske lika bra :) Ha en trevlig lördagskväll!

 

Torsdagsmys

Svettigt och härligt MRL-pass. Varm choklad med marshmallows och ostmackor. En varm långdusch. TV-mys med Älsklingen. En mysig torsdag helt enkelt.