Blött

Jag är så vansinnigt trött på det här eviga regnandet, det har regnat konstant i veckor. Hur mycket regn finns det egentligen???

 

Project Runway Sverige

Ett I-landsproblem jag har är ju att jag så gott som aldrig tittar på tv nuförtiden! Jag lider lite av det för jag tycker det är mysigt att ha något särskilt program att följa, speciellt såhär på höstkanten. Att veta att en kväll i veckan är förknippad med hemmamys och "vad händer i programmet den här veckan??". Nu hoppas jag dock att detta skall vända och att jag varje måndagskväll i 10 veckor framöver kommer sitta klistrad framför tv:n klockan 20.00 då Project Runway Sverige drar igång.

 

Vann

Min helg var alltså en myspysig sådan och vi spenderade den på Vann. Roadtrip upp genom Bohuslän med första stopp vid Torreby Slott. Där fikade vi och passade också på att slå lite bollar på deras pyttiga lilla ranch. Det gick ok men det var sjukt kallt och ruggigt, hösten är verkligen här nu (lite knäckande tycker jag). Genomfrusen som jag blev passade det extra bra med spahäng på Vann. Vi badade i supermysiga små pooler i små "rum" med badkarsvarmt vatten, jag njöt till fullo av värmen. Dock doppade jag foten i en pool som hette Ispoolen, men det gjorde så ont så jag höll mig till de varma poolerna istället, mer min stil :) Vi filosoferade och somnade i varsin relaxstol med utsikt över fjorden. Bastade gjorde vi också, ännu mera värme - härligt. På kvällen serverades god middag i restaurangen med bland annat kalvkött som smälte i munnen och till det drack vi supergott och alldeles för dyrt vin, men firar man födelsedag så gör man!!
 
 
 
Spa-outfit på, badrock och de klassiska tofflorna
 
 
Nåt försök till bloggbild ;)
 

 

TGIF

När klockan ringde fick jag en blackout och tänkte att det nog var lördag och att jag hade ställt klockan fel men icke sa nicke. Givetvis ska jag ha fredag innan är det är dags för ljuvlig helg. Å som jag längtar! Vi ska nämligen spendera helgen på Vann Spa utanför Lysekil. Tills dess blir det fredagsmys a la bama och med det menar jag inte fredagsmys med en mysig film i soffan utan fredagsmys i form av städ och tvätt. Vi ligger efter härhemma; har inte tvättat på evigheter, diskberget har växt, dammsugning måste ske etc. Ja ni fattar att det är smått kaos här hemma förstår jag, blir så ibland när det inte hemmet prioriteras utan man ska vara ute och ränna mest hela tiden! Men det har varit roliga saker jag varit iväg på, allt från dejt med girlsen till träning och quiz på Tidbloms.

 

Tjejweekend nummer 2 av 3 2012

Madrid!! Vilken tjejhelg. Jag vet knappt hur jag med ord ska kunna beskriva helgen eller bröllopet mer än att det var fantastiskt!!! Räkna med ett monsterinlägg nedan :)
 
Finfina vänner på Landvetter
 
 
Efter en lätt (=ren och skär) dödsångestlandning kom vi till slut fram levande och kunde leta oss fram till hotellet med hjälp av en snäll taxichaufför. En kväll då det var tänkt att vi skulle äta tapas, men eftersom vi inte fick beställa tapas av någon anledning, trots att vi satt med menyerna i handen (japp så var det, missförstånd?) gick vi vidare och åt en rätt smaklös paella på en av stadens alla restauranger.
 
Finfina vänner en fredagskväll i Madrid
 
 
Lördagen började med frukost på Starbucks och fortsatte med lite shopping och även en turistbuss-sightseeing runt stan. Till en början fick vi sitta på nedervåningen av bussen och kunde inte se ett jota då fönstrena var täckta av något slags rutmönster. Men va gör väl det i det stora hela? Vi kom upp till slut och kunde se en hel del av stan samtidigt som vi njöt av solen och värmen.
 
3 glada tjejor i 35-graders värme
 
 
Pics på staden från hotelltaket
 

Inne på Zara
 
 
Väl hemma på hotellet efter en minst sagt fnissig måltid bestående av tapas och sangria (mumma kardemumma) på stan var det dags för bröllopsutstyrseln att åka på.
 
Bröllopsladdade tjejor
 
 
Fröken Moi laddad för spanskt bröllop
 
 
Bröllopet, vilket bröllop. Som en dröm - fast på riktigt. Brudparet var så fina och bröllopsfesten var så rolig och härlig, vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Alla detaljer var så genomtänkta och gjorde att man trodde man befann sig i någon slags himmel. Blommor och ljus överallt (till och med i träden). Stämningen var på topp bland alla fina gäster. Dansgolvet kryllade av människor i alla åldrar. Världens godaste mojitos som serverades på löpande band. Kypare överallt med olika delikatesser och cava. Tre kypare som bara stod och skar upp lufttorkad skinka i trädgården. Fantastisk ostbuffé med tillbehör. De 5 korgarna som stod på sidan av dansgolvet med ballerinas i olika storlekar, allt för att man skulle kunna ta av sig sina högklackade skor och fortsätta dansa när fötterna börjat ömma. De tre fotografer och filmare som hela tiden gjorde sitt bästa för att dokumentera kvällen. Tänk att vi fick vara med på det här :)
 
Vackra vackra bruden i kyrkan
 
 
Sminkpose inne på toaletterna (som för övrigt var som en fin lounge, dessutom är det ju inte varje dag man sippar cava på toaletten)
 
 
Vi 3 igen på festen
 

 
En fantastisk helg med mina underbara vänner <3 Det var den första utlandsweekenden vi gjorde tillsammans, men definitivt inte den sista!

 

Nu åker vi

Väskan är packad, Pontus är firad (GRATTIS igen Älskling på födelsedagen) och humöret är på topp!! Madrid here we come!!!
 

 

Pre-wedding-night

Igår hade vi vår efterlängtade pre-wedding-night. En kväll då allt skulle provas, allt från håraccessoarer/håruppsättningar och skor till klänningar och smycken. Till detta en massa tjejsnack, bubbel och Malins superba dumlekakor. En riktigt mysig tisdagskväll med tjejerna! Nu är det nedräkning på hög nivå, två dagar kvar tills vi åker! Wiii :)