Skidsemester nästa

Längesen jag uppdaterade här! :( Sista tiden har mest bestått av jobb, jobb och åter jobb. Min ekonomikollega är på solresa och då blir det extra mycket att sysselsätta sig med, men imorgon är hon tillbaka så jag hoppas på mer fritid framöver... Om inte annat är jag ledig på fredag för imorgon efter jobbet drar vi på skidweekend till norska fjällen! Lovely! :)

 

Alla Hjärtans Dag

Bild: http://www.scrappa.nu/?s=bosskut


 

Fredde och Mickan

Alla ni som ser på Solsidan vet vilka jag menar. Om ni dessutom såg förra avsnittet så kommer ni förstå precis vad jag menar i mitt inlägg! Jag blir tokig på dessa teknikprylar! Det här med att få igång en DVD-skiva hemma hos oss är inte det lättaste. Vi har fyra dosor och tre apparater att hålla reda på och som skall synka tillsammans och det är lättare sagt än gjort, trots en halvluddig beskrivning på sms. Jag får varken fram ljud eller bild!! :( Jag ser dock att dvd:n tagit emot skivan (eller hur man nu uttrycker sig) för den tickar på och är 8 min in i första avsnittet men som sagt, jag varken ser eller hör något. Det är HDMI 1 hit på en dosa, DVD dit på en annan och gud vet vad. Smått irriterande vill jag lova! Då min Fredde inte är hemma och kan hjälpa mig får jag helt enkelt kolla på tv istället. Jag som sett fram emot en söndag med att vika tvätt framför massa avsnitt från Lipstick Jungle...

 

Mällodifässtivalmyys

Myskväll med Svärmor och Proppan, hemlagad pizza och key lime pie till dessert. Hur bra låter det inte? :) MEN pajen blev misslyckad så betyget blev inte en fullträff! Men men, det är väl bara till att sluta sura (blir lite fånig ibland) och införskaffa en finmaskig sil istället för att sitta och buttra! Nu är det dags att sova, imorgon är det 2-årskalas för hela slanten! :)
 

Saturday night

Det blåser så gott som storm ute men vi är inne och har det mysigt. Idag har jag varit i simhallen och simmat ett par längder, haft besök av bror & Leo och bakat kanel- och vaniljbullar med svarta pärlan (så gott)!! I love helger!