New York

Äntligen är resan bokad, min dröm om äppelstaden (nej inte Kivik Pia) kommer att gå i uppfyllelse den 15 oktober! :) Idag är det 48 dagar kvar, nedräkningen har börjat... Jag är verkligen grymt ressugen, jag vill ha den där känslan av att jag är på väg någonstans, den där förväntansfulla känslan och pirret i magen. Längtar som bara den!

PS. På vägen hem kommer vi dessutom landa i Paris på förmiddagen och flyget hem går inte förrän till kvällen, vilket innebär att vi låser in våra väskor på flygplatsen, drar in till das City och njuter av hösten i Paris en dag. Är det inte underbart så säg?

 

Härliga fredag och härliga Cissi

Hade en supertrevlig kväll igår med Cissi. Det var väldigt längesen vi sågs men det kändes som det var igår! :) Vi käkade en mumsig linguinipasta, drack urgott vitt vin medan vi tog igen det vi missat under den tiden vi inte setts. Nu dröjer det nog inte lika länge tills vi ses igen. När vi sedan går från restaurangen på väg för att ta en kaffe, vem träffar vi på då om inte självaste Mormor! :) Väldigt trevligt! :)

En liten bild på mig och Cissi från när jag var och hälsade på henne i London


 

Nystart

Nu är jag tillbaka efter tre veckors härlig semester och det har varit så otroligt skönt och underbart att vara ledig. Jag lovar att visa bilder och berätta mer om vad vi har haft för oss, jag har kameran på laddning i skrivande stund! :)