Soligt värre

De två sista dagarna har varit underbara, inte bara vädermässigt utan i allmänhet också! Igår träffade jag fröken Veronica för en powerwalk i Kvarnbyn, svettigt i alla backar men skönt som tusan! Idag har jag också varit ute i det fina vädret, först golfade jag och sen en mysig middag på terassen med tjejerna! Vi satt ute tills klockan var efter 23, hur varmt och skönt som helst! Inte illa :) Nu sitter jag och försöker bestämma mig om jag ska beställa de där träskorna jag suktat efter, kan liksom inte riktigt bestämma mig! :( Har hittat en mörkbrun färg så det blir de i så fall, hmm. Att det ska vara så svårt, är ju en del aspekter att ta hänsyn till. Suck! Nej, nu lägger jag ner och går och sover!!
 

Här kommer sommaren

Nu är sommaren äntligen här! :) Jag räknar alltid med att den börjar vid midsommar, tycker det passar på något vis! Det är då semesterveckorna börjar närma sig med stormsteg och man bara njuter lite extra av allt! Jag känner på mig att den här sommaren kommer bli fantastisk! :) Å eftersom midsommarhelgen var underbar på alla sätt och vis ser jag extra mycket fram emot allt, det ska bli hur kul som helst.


 

Passion för passion

Det gäller att alltid ha passionsfrukt hemma varje gång en viss herre kommer och hälsar på! En bild säger mer än 1000 ord, eller hur är det? :)


 

En natt

Visst låter väl det sunt att packa en hel resväska för att vara borta en natt? Det tycker i alla fall min pojkvän som är ute i skärgården en eftermiddag/kväll som denna. Jag höll på att smälla av när jag såg fick syn på den här fullproppade väskan igår kväll. Jaja, alla tänker vi olika. I det här fallet "ifall att" eller "tänk om" :)


 

ToTT

ToTT = Trött och Tråkig Tisdag! Vädret är blaha, blåser mest nu efter att det varit en massa dagar med regn. Jag känner mig helt slut även om jag somnat i tid och sovit hyfsat länge på morgonen. Vad händer, varför känner jag mig så oenergisk och trött? Usch vilket tråkigt inlägg, jag borde verkligen fokusera på det ljusa i stället. Som att det är sommar, midsommar om ett par dagar, en semester som närmar sig med stormsteg med allt vad det innebär! Life is good! :)
 

Snälla

Kan det inte bara sluta regna? Det regnar ju hela tiden. Sol, snälla kom fram :)

 

Helglycka

Det började redan igår när jag hade dejt med tjejerna. Efter en härlig kväll med hembakad pizza a la special (ingen tomatsås och riven ost), citronpannacotta med jordgubbar, skratt, foton och massa roligt prat somnade jag glad som tusan! Å idag har vi haft en riktig myspysdag jag och min älskling! Efter en mysfrukost drog vi oss in till stan med mission väska, solglasögon och stråhatt för min del. Det slutade med en väska för min del och det räckte gott och väl. det blev en verkligt fin sådan. Äntligen har min Marc Jacobs hittat hem :)

Min vision om pilotbrillor visade sig vara en falsk sådan då jag inte såg klok ut i ett enda par. De solglasögon jag kärade ner mig i var ett par Chanel för 3325 kr (hallå - för ett par solglasögon, nej tack). Jag får försöka hitta ett par billigare varianter på HM eller Lindex! Stråhatten var kanske inte heller som jag tänkt, hittade dock bara en men den var inte riktigt min stil?! Vilken är min stil på stråhatt egentligen, hur gör jag? Vill ju ha en trevlig huvudbonad att ha, speciellt under vår vistelse i Rom. Jaja, vi får se vad jag hittar på - kanske jag springer på den rätta hatten vid tillfälle. Vi träffade på Malin och Pär en sväng inne på NK med innan vi fortsatte mot Subway och sedan mot golfranchen för att slå lite bollar. Jag är inte den som skryter om mig själv men fan va bra det gick idag :) Jag fick iväg så gott som varenda boll (annars brukar det vara 1 på 10 ungefär), verkligen bra slag vilket gjorde att jag blev extra glad. Puttarna gick inte lika bra som de brukar men ändå rätt hyfsat. Nu kom vi just hem och efter en heldag känner jag mig rätt trött! Det blir en lugn kväll med förhoppningsvis en bra film, god mat och kanske ett glas vin. Vi får se, nu ska jag i alla fall sluta babbla här och göra lite annat. Trevlig kväll! :)


 

Fredag

Efter en vecka med konstig trötthet är det äntligen fredag. Kom nyss hem men ska snart iväg igen, nu blir det guidad husvisning och italiensk afton med tjejerna!
 

Till slut

Här kommer ett bildbevis på att balkongen äntligen fått sig ett lyft. Vi har inte lika mycket blomster som vi brukar men det är ändå en del inköpt så det slipper se ut som f-n därute! Det tog sin lilla tid att få till det i år men nu så har vi vår lilla oas :)

Före

 

Efter


 

I´m back

Äntligen kommer ett inlägg på den här ouppdaterade bloggen! Det har varit en härlig semestervecka med mycket att göra och lite tid till att sitta vid datorn, så här kommer ett monsterinlägg från senaste tiden! Förutom att ha varit barnvakt en hel dag till att vara i Stenungsund på segeltävling har jag även varit på studentfirande i Dalarna så det har varit fullt upp! Det känns skönt att nu vara på hemmaplan och att ha en dag hemma innan allvaret sätter igång igen för då är det tillbakas till jobbet som gäller!

Barnvakt till Lilleman
06.40 förra fredagen var vi ute och blåste bubblor, vem vill sova när man kan leka? :) Vid sju var vi i lekparken och gungade, åkte rutschkana (jag också till Leos stora förtjusning) och allt sånt där som man gör i lekparker! Det var en rolig dag med massor av lek!


Lägg märke till fläckarna av vattenmelon och passionsfrukt - som faktiskt gick bort!!??


SSGC i Stenungsund

Direkt efter att Leo åkt hem satte vi oss i bilen mot Stenungsund/Tjörn för en seglingshelg. Det var hur mysigt väder som helst och också väldigt mysigt att komma ut till havet - första gången i år. Segling på dagarna, grill på kvällarna - hur bra är det inte? Som vanligt agerade tjejtrion paparazzis på sjön, jag vet inte hur många bilder som togs och hur många minuter film som nu finns i arkivet, men kul var det! :)


SWE 224 är våra grabbar (längst till vänster)


Dalarna och studenttider
På tisdagen körde jag ensam upp till Dalarna, gick över förväntan - det var ju nemas problemas. Lite musik gör allt, speciellt om man sjunger med :) Väl uppe, direkt till balen på Dalecarlia i Tällberg som förmodligen blev den blötaste balen ever. Regnet öste verkligen ner samtidigt som det åskade och blixtrade till kors och tvärs, dessutom blåste det så att paraplyerna stod åt alla håll. Led med alla fina balister (nytt ord igen) som fixat sig så fina, speciellt tjejerna med klänningar, frisyrer och smink! :( Men det gick bra ändå, de fick springa in på hotellet och så fick vi ta kort därinne istället. Roligt att se och få vara med i alla fall.

Här i vita limon kommer mina favvis-balister


Finaste Fredrik och Rebecka


Typiska Fredde-minen

 

Sedan några dagar med diverse sysslor, bland annat en helkväll med farmor. Vi bara satt och pratade och myste på hennes balkong. Alldeles innan jag ska åka nämner hon, "du vet väl att jag har kattungar". Såklart visste jag inte det så det blev allt till att stanna en stund till och kela med de små ullbollarna! Sötaste kattungarna som bara var tre veckor gamla :) *vill ha*

Dagen D - Fred tar studenten! Efter "I denna ljuva sommartid" och "Den blomstertid nu kommer" i kyrkan så var det utspring framför kommunalhuset. Åh jag älskar studenttiden, roligaste ever - alla är så himla glada!! :)

Lillkillen blir stor

 

Jag stod för desserterna på kalaset; pannacotta, morotscupcakes, chokladbollar och jordgubbstårta

 

Efter en riktigt lyckad student var alla helt matta igår, det tar på krafterna att fira studenter. Vi lyckades i alla fall ta oss ner till Big Street för att käka lite mat innan vi påbörjade vår långa resa hem! Å nu sitter jag här, det gick alltså väldigt bra att köra tillbaka! Nu ska jag ta tag i dagen här och se vad den har att erbjuda, vet i alla fall att det står blominköp på agendan. Nu jäklar ska balkongen bli fin! :)


 

Godmorgon torsdag

Klockan är inte mer än strax efter halv tio men jag är ändå i full gång. Jag har redan hunnit dammsuga, påbörjat tvätten, hjälpt till att bära flyttkartonger och ätit frukost! Inte illa... Idag blir en fixardag på hög nivå, har en hel lista som skall betas av. Förutom att få ordning härhemma ska jag kolla tågbiljetter till Dalarna och Stockholm, boka hotell i Rom, köpa blommor till balkongen, köpa två studentpresenter och se om det är möjligt att få en klipptid imorgon! Mitt hår är i stort behov av att toppas. Jag är också sugen på att köpa några nya kuddar till soffan (Malin inspirerar) och några ljuslyktor att ha på brickan i vardagsrummet. Vi får se om jag hittar något av intresse, om jag ens hinner med det idag vill säga. Bäst att sätta igång!



 

11 dagars

ledighet börjar NUUU! Hur härligt är inte det då så säg?! Nästan två veckors ledighet att fylla med roliga saker, ikväll blir det dock lugnt med tanke på att jag spenderat tolv timmar på jobbet men imorgon - då j-lar! ;)

Proppan och Hellis-Frankensteins-pose på västindisk strand