S.E.M.E.S.T.E.R

Vi njuter verkligen av våra lediga dagar tillsammans! 
 

 

Mitt första blogginlägg från mobilen

Vi får se om det funkar! Hoppas :) Jag sitter i skrivande stund på tåget, det tåg som ska ta mig upp till Dalarna på en liten visit över helgen! Jag ska träffa lite vänner från förr! Ett bra sätt att börja semestern på!

 

Fredagssmoothie

En svettig powerwalk efter jobbet och nu en smarrig smoothie med hallon, jordgubbar, kiwi och mango innan jag drar mig inåt stan om en stund. Bra start på helgen!
 

 

Fredag

Efter två dygn som mer eller mindre ett zombiemonster så skärper jag nu till mig och piffar upp mig lite, fredagen till ära. Klackar, jeans, vit skjorta och ett hysteriskt stort halsband får göra min fredag idag! :)
 
 
Dagen bjuder förutom på jobb; lyxlunch med bästa Alex på Hills, kanske lite träning och ikväll ska jag in till stan träffa min fina gymnasievän Sara. Det kommer bli en bra fredag!

 

Hopp om det

Har haft två dagar i rad med riktig värk i magen. Igår låg jag nedbäddad i soffan hela kvällen med hela kitet; täcke, kuddar, vetevärmare och en skål med vaniljglass och saltlakritssås medan jag tittade på den fina filmen Dagboken. Tårar? Självklart! Idag har jag lyckats rycka upp mig lite i alla fall, efter jobbet tog jag mig till Lindex och hämtade ut ett reafyndspaket jag tidigare beställt (bevis kanske kommer) och nu sitter jag framför datorn med en skål av min nya last - biggarråer! Här sitter jag och letar inspiration till presenter, läser lite bloggar och förhoppningsvis ska jag få bokat en välbehövlig klipptid också innan kvällen är slut.
 
 
Är det farligt att äta mycket biggarråer? Hoppas inte...
 

 

Nystart 2013

Ny vecka, ny månad, nytt halvår. Kan det bli ett bättre tillfälle för en nystart? Jag tror faktiskt inte det :) Min bloggpaus var välbehövlig och äntligen känner jag mig redo för att börja blogga igen. Jag vill återigen dela med mig av mina "vardagsäventyr", bestyr och annat som hör livet till och hoppas såklart att ni vill ta del av det. Så välkomna tillbaka mina läsare, om jag nu har några kvar vill säga ;)