Träningsvärk och chokladmuffins

Jag börjar få en redig träningsvärk i mina lår och ljumskar efter gårdagens skidlopp... Jag antar att det blir snäppet värre imorgon men det gör inget, träningsvärk är ju den bästa värken!

Annars har kvällen varit lugn; ett MRL-pass, mathandling och bak. Jag har precis gräddat klart Leilas kladdkakemuffins, jag tänkte ta med dem till jobbet imorgon med tanke på att det är Alla Hjärtans Dag på söndag. Det är en massa fina röda hjärtan på pappersformarna och så ska jag garnera muffinsen med grädde och hjärtströssel, jag tror det kan bli bra! :) Hoppas de smakar gott också och inte bara ser söta ut!

Nu är det snart läggdags, ska bli skönt med sömn nu! Gissa om jag förresten sov gott efter skidturen? Japp, det gjorde jag. Jag försov mig till och med i morse! En hel timme... :)

Sov gott!
 

I spåret

Igår åkte jag längdskidor för första gången på 15 år! Det var väldigt roligt men farten var väl sådär, jag stapplade fram så gott jag kunde! Jag tror att om man ger det några gånger så kommer det gå både snabbare och smidigare. Det var i alla fall väldigt skönt att vara ute och insupa massor av frisk luft plus att jag hade en härligt röd färg i ansiktet när jag kom i mål efter 4 kilometer... Nu hoppas jag på skidor i helgen! :)

 

Säsongens sista

Ikväll är det (redan) dags för säsongens sista ishockeymatch! Den spelas i Kungsbacka och givetvis ska jag och H dit! :) Det känns ändå skumt att det är sista matchen, det är ju ändå bara två veckor in i februari! Men men, vi får hoppas på vinst ikväll så de avslutar på topp!

 

Lovely Weekend

Jag hade en mysig fredagskväll! Jag var först hemma hos B och lekte med Liten medan P jobbade klart med sitt. Det var jättekul och vi lekte en massa. L är verkligen i en rolig ålder nu och det är så skoj att busa med honom! Kvällen fortsatte hemma tillsammans med P, tacos, På Spåret, Skavlan och Wallander! En perfekt avslutning på fredagskvällen!

Igår på dagen var vi inne i stan med svärmor. Hon ringde nämligen och ville åka in till Norrgavel och vi hakade på. Det kanske vi inte skulle ha gjort eftersom vi numera vill ha allt från deras sortiment. Jag rekommenderar verkligen ett besök på Magasingatan för det finns så otroligt mycket fina saker. Allt från mattor, påslakanset och olika hallösningar till lampor, ljusstakar och fantastiska möbler (speciellt en urfräck länstol). Allt är så himla enkelt men ack så snyggt! Jag skulle kunna köpa allt om jag hade pengar!

På kvällen kom svärmor, B och L hit. Vi beställde pizza från Johannebar och mumsade i oss medan vi kollade på en urdålig Melodifestival! L var roligare och höll lite show för oss andra. Även han smaskade i sig pizza och det var en show bara det... :) Trevlig kväll var det i alla fall!

Annars har jag en skön söndag! P är iväg och spelar match så jag är ensam hemma. Jag sitter med en kopp te, en bit nybakt banankaka och ska snart påbörja en ny bok som jag hämtat ut idag så det går ingen nöd på mig... Jag beställde också hem Vindens Skugga och Fucka Aldrig Upp.


Bild: http://www.bokia.se/jackets/large/31/9789153430131.jpg

 

Lägenhetsvisning

Vi har varit på lägenhetsvisning! Å ja, vi är väl typ kära... :) En urfin lägenhet i ett landshövdingehus i Bagaregården med kakelugn, ett underbart kök, badkar och gamla fina plankgolv... Behöver jag säga mer?
 

Relax

Så var då tjejtrion på relax i onsdags och det var gött det! Väldigt gött till och med... :) Eftersom badhuset ligger så nära mitt jobb så promenerade jag dit och hann till och med simma ett par vändor innan A och M kom. Det var verkligen annorlunda att vara på badhus, det var längesen sist vill jag lova och det var en del minnen från skolan som kom upp när man kände lukten av klor! Vi badade bubbelpool (så härligt), åkte rutschkanor, badade bastu, gjorde hårinpackning, peelade ansiktena och gjorde ansiktsmasker. Det var en riktigt avkopplande tjejkväll! :)

 

Inte fit for fight

Jag känner mig inte direkt sjuk, men inte heller på topp! Halsen ömmar, näsan rinner och jag känner mig lite frusen! Jag har just intagit dubbla brusvitamintabletter för att gardera mig mot eventull förvärring av den här förkylningen... Måtte det hjälpa, det sista jag vill nu är att bli sjuk! Peppar, peppar!!!

 

En ledig dag

Att vara ledig en måndag är inte alls fel, tvärtom det är underbart! Dagen gick iofs megafort men skönt var det! :)

På kvällen åkte jag hem till A, där jag och M blidde bjudna på kvällsmat i form av smoothies, mackor och blåbärspaj! A som numera kallas Martha Stewart (av mig) slängde ihop pajen i ett svep med Ph på armen! :) Inte illa! Lika trevligt som vanligt att sitta och tjöta i timmar! P hämtade mig när han var på väg hem från hockeyträningen så det blev en rätt sen kväll. Det är nog därför jag är lite småtrött idag men det var helt klart värt det! :) Nu ser jag fram emot nästa tjejträff som inträffar redan imorgon! Då blir det relax på hög nivå, göttans!