Tjejweekend nummer 2 av 3 2012

Madrid!! Vilken tjejhelg. Jag vet knappt hur jag med ord ska kunna beskriva helgen eller bröllopet mer än att det var fantastiskt!!! Räkna med ett monsterinlägg nedan :)
 
Finfina vänner på Landvetter
 
 
Efter en lätt (=ren och skär) dödsångestlandning kom vi till slut fram levande och kunde leta oss fram till hotellet med hjälp av en snäll taxichaufför. En kväll då det var tänkt att vi skulle äta tapas, men eftersom vi inte fick beställa tapas av någon anledning, trots att vi satt med menyerna i handen (japp så var det, missförstånd?) gick vi vidare och åt en rätt smaklös paella på en av stadens alla restauranger.
 
Finfina vänner en fredagskväll i Madrid
 
 
Lördagen började med frukost på Starbucks och fortsatte med lite shopping och även en turistbuss-sightseeing runt stan. Till en början fick vi sitta på nedervåningen av bussen och kunde inte se ett jota då fönstrena var täckta av något slags rutmönster. Men va gör väl det i det stora hela? Vi kom upp till slut och kunde se en hel del av stan samtidigt som vi njöt av solen och värmen.
 
3 glada tjejor i 35-graders värme
 
 
Pics på staden från hotelltaket
 

Inne på Zara
 
 
Väl hemma på hotellet efter en minst sagt fnissig måltid bestående av tapas och sangria (mumma kardemumma) på stan var det dags för bröllopsutstyrseln att åka på.
 
Bröllopsladdade tjejor
 
 
Fröken Moi laddad för spanskt bröllop
 
 
Bröllopet, vilket bröllop. Som en dröm - fast på riktigt. Brudparet var så fina och bröllopsfesten var så rolig och härlig, vi ville aldrig att kvällen skulle ta slut. Alla detaljer var så genomtänkta och gjorde att man trodde man befann sig i någon slags himmel. Blommor och ljus överallt (till och med i träden). Stämningen var på topp bland alla fina gäster. Dansgolvet kryllade av människor i alla åldrar. Världens godaste mojitos som serverades på löpande band. Kypare överallt med olika delikatesser och cava. Tre kypare som bara stod och skar upp lufttorkad skinka i trädgården. Fantastisk ostbuffé med tillbehör. De 5 korgarna som stod på sidan av dansgolvet med ballerinas i olika storlekar, allt för att man skulle kunna ta av sig sina högklackade skor och fortsätta dansa när fötterna börjat ömma. De tre fotografer och filmare som hela tiden gjorde sitt bästa för att dokumentera kvällen. Tänk att vi fick vara med på det här :)
 
Vackra vackra bruden i kyrkan
 
 
Sminkpose inne på toaletterna (som för övrigt var som en fin lounge, dessutom är det ju inte varje dag man sippar cava på toaletten)
 
 
Vi 3 igen på festen
 

 
En fantastisk helg med mina underbara vänner <3 Det var den första utlandsweekenden vi gjorde tillsammans, men definitivt inte den sista!

 

Kommentarer

2012-09-13
Alexandra skriver:

Gud vilket härligt inlägg vännen!! Du fick verkligen med allt!! =) Det var en fantastisk helg med de BÄSTA vännerna!! Det blir svårt att toppa den här resan.. vi får se om SHM bjuder upp till match i november :)

Kramar

2012-09-14
Anonym skriver:

Hej Helena,Det var ett riktigt lyxbröllop och jag förstår att du trivdes.Fina bilder och jag förstår din glädje, Åke B

2012-09-14
eva i vikarbyn skriver:

Jag tycker du var jättefin!

2012-09-14
Pappsen skriver:

Fantastiskt att du (ni) fått vara med om detta häftiga bröllop o att få resa tillsammans.
Du har de bästa vännerna o de ska du vara tacksam för.
Underbart berättat med fina bilder.
Mamsen o jag har tittat o njutit tillsammans.
Hon hälsar oxå med en bamsekram liksom jag.
Ha de gött gumman min.Kram Daddy Cool.(K o A)...

2012-09-23
Britta Börjes skriver:

Verkligen jättesnygga. Vilken fantastisk resa Helena.
Alltid lika kul att läsa din blogg.

Kram kram från moster.

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan