Paradiset 1

Underbart,ljuvligt,fantastiskt.... Listan kan göras lång... :)

Nu kommer bara en kort sammanfattning av vår resa hittills, kommer med ett längre inlägg med några bilder på omgivningen senare, så håll ut :)

Vi har det alldeles FANTASTISKT. Det går knappt att beskriva för det är så härligt! Vädret är toppen (sol och bad varje dag hittills). Dock valde pappa och mamma att inte utrusta mej med några bra pigment så jag har en röd näsa och det är väl ungefär allt... Haha! Men sådana bad, vattnet är alldeles turkost och klart. Man ligger i och bara njuter, slänger oss i vågorna gör vi också...

Flygresan gick bra! Den var lång men flyget var sååå mycket bekvämare än det förra året så det gick jättebra! Dessutom satt jag å P själva på ett tremannasäte så jag sov i princip hela resan i hans knä. Sen när vi väl överlevt transfern från flygplatsen till hotellet (och då snackar vi att överleva på riktigt). Tänk er att det är kolsvart ute, en skogsgrusväg med diverse gupp och grejer. Vi åker en sliten buss med en släpvagn där vårt bagage befinner sig. Helt plötsligt ser vi framför oss en minubuss och vi märker att våran buss gasar på och börjar blinka... Vi kör om!! Bara sådär... My Good! Hotellet är mega och jättefint. Dock hade vi lite problem med vårt rum, A & S likaså, i form av droppande tak, livsfarliga sängar utan bäddmadrasser, skitigt duschdraperi, rinnande toastolar och avloppslukt. Men efter många om och men så har vi nu fått byta rum och nu är det SÅ mycket bättre. Så himla skönt!

Maten är jättegod och frukten är ju helt MAKALÖS! Ananasen, papayan och melonerna är de godaste jag någonsin har ätit och det slinker ner frukt efter varje måltid... :) Det finns en massa olika att välja på så det finns hela tiden något som passar alla...

Nu ska vi ner på stranden, lite molnigare idag men det kanske lättar under dagen. Får försöka jobba på en bränna.

Hur har ni det hemma?

Soliga Kramar


 

Kommentarer

2009-01-03
Alex skriver:

Hej Gumman!!



Va underbart att höra att ni har det så så bra!!! :) Njut så mycket ni bara kan! Jag har vart inne på bloggen dagligen för att se ifall du skrivit av dig lite om livet på semstern :) Er lägenhet mår bara bra, tack för frukten och såsen! :)



Å som du kanske förstår, så har ingen bebis tittat ut än. Jag tror risken är minimal att han tittar ut när ni är borta, inga känningar alls liksom :)



Sola nu o bada lite för oss här hemma oxå!!!



Många Kramar // A

2009-01-05
emlan skriver:

det låter ju inte helt fel det inte.. he he. vi har haft en underbar vecka i sälen med klarblå himmel å en massa minusgrader.. gött. ha nu det så himla underbart.. å NJUT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



kram kram

2009-01-05
Malin skriver:

Ååååh, vad underbart det låter. Själv sitter jag på jobbet, vädret är soligt men kallt (-15 i morse, hu). Ser fram emot lite bilder att kolla in!!



Massa kramar

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan