Pics från Kreta

Vi var på Kreta i början av juni tillsammans med Björn, Leo, Tommy och Sofie. En härlig resa på alla sätt och vis och jag hade inte haft något emot att komma iväg på en sådan resa igen, gärna snart. Det som vi var lite besvikna på var maten då vi hade höga förväntningar och tankar om att den grekiska maten är den bästa. Många ställen var lite väl turistiga och maten kändes smaklöst och tråklagad - förutom då vi den kvällen vi hyrt bil åkte till ett ställe utanför byn, ett ställe man aldrig hittat bara sådär. Jag läste om det på House of Philia och tyckte det lät spännande. Och om det var. Kvinnan som drev stället var verkligen toksöt och det var ett sådant genuint ställe där i stort sätt allt kom från hennes egna gård. Y.u.m.m.i.e! Allt var så gott och man fick verkligen det där lilla extra. Rekommenderas!
 
Jag bjuder på ett bildregn Alabama från Makrigialos.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hotellet var jättefint! Å lyxigt. Fräscht, lugnt, härliga färger och marockanskt kakel. Vad finns det mer att begära? ;) Det var skönt att för en gångs skull slippa de skabbiga filtar i olika rosa nyanser som känns loppätna och som oftast är det som finns på de flesta hotell. Här låg istället fina överkast från Tine K och mycket av inredningen var från Day. Väldigt fancy.
Som sagt; en härlig vecka med sol, bad, snorkling, vattenskoter, ännu mera bad, dagsutflykt med statusbil, underbara kommentarer som lever vidare här hemma, tzatziki i massor, trampbåt, Mythos, Mars-glassar och till slut ännu mera bad. Helt i min smak alltså ;) Längtar redan till nästa resa!
 

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan