Nytt nytt nytt

Det känns skönt med ett nytt år! Nytt år = nya möjligheter = nystart! Det gillar jag.

I helgen ska jag in och byta min fina kalender (till en större) som jag fick i födelsedagspresent av min Älskling, ser fram emot att få klottra i den! Älskar att ha en alldeles ny kalender framför mig och en go penna till! Då är det bara att gå wild och crazy och skriva i allt man behagar! :) Tur att jag har lite att fylla i med, då blir det extra roligt!

 


http://www.bookbindersdesign.com/en/articles/2.14.2310/xxxx-2012-leather-diary

 

Jag tänker inte ge några direkta nyårslöften i år, men såklart är det ju vissa saker som man alltid har en vision om att sköta bättre och som man kanske också gör, ett tag! Det är väl ofta så det blir så det är därför jag skrotar nyårslöftena i år, men jag ska försöka tänka till lite extra ibland!

 

Jag är expert (som många andra) på att tänka på alla saker jag inte hinner med att göra men urkass på att se det jag faktiskt gör! Det kanske jag ska bli bättre på?! :) En annan sak jag tänkte bli bättre på är att följa något på TV. Det kanske låter lite halvlustigt men i vårt hushåll ser vi i princip aldrig på TV med undantag för film och sport (inte jag). Vi följer ingen av de här såporna, dokumentärerna eller annat som alla andra följer, på gott och ont! Jag kan sakna att ha en dag i veckan då jag vet att jag kommer sitta fastklistrad framför TV:n! Faktum är ju också att jag ju inte behöver kolla på TV jämt men någon gång ibland skulle ju inte skada! Programmet jag tänkte följa är Sveriges Mästerkock, har hört att det startar nästa måndag. Speciellt kul är det att följa då det är en gammal klasskompis från högstadiet som skall vara med och strida om segern! Plus att det är roligt att se matprogram, alltid kul med lite inspiration! Halv åtta hos mig tycker jag är bra annars, men tiden är lite dum så jag missar alltid det av någon anledning!

 

Nu ska jag hoppa in i duschen. Det blir premiärinvigning av mina nya hårprodukter från Tigi som jag fick från mamma och pappa i julklapp och även premiäranvändning av min nya duschkräm från Emma S som jag fick från Pia och Isak! Som sagt Nytt Nytt Nytt! :)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan