Bra start

Det har varit en bra start på det nya året, började redan igår med god trerätters, bubbel och trevligt sällskap! :) Sovmorgon imorse, american pancakes med lönnsirap till frukost, läsa klart en spännande bok, handla, laga matlådor inför veckan och slutligen äta pizza (stora pizzaätardagen idag enligt tidningarna) och titta på Masjävlar! En alldeles lugn och härlig dag som passat mig perfekt!
 

Kommentarer

2012-01-02
Eva i Vikarbyn skriver:

Gott nytt år lilla Helena och Grattis i efterhand på födelsedagen. Törs man fråga hur mycket du fyllde? Jag fick Kepplers senast bok i julklapp av min man (jag skrev faktiskt en lista och numrerade i vilken ordning jag önskade mej julklapparna,så han hade inget val,men annars hade han väl bara kommit med en ny telefon eller nåt) och jag har läst ut den och tyckte den var jättebra,kan rekommenderas.

2012-01-02
Helena skriver:

Tack detsamma Eva, hoppas jul och nyår varit bra! :) Tack för GRATTIS:et med, jag fyllde 28 år och blev ordentligt uppvaktad med fina presenter och sång, både i Dalarna och Göteborg. Det är mysigt med födelsedagar!



Spännande med Kepler! Jag köpte hans andra bok nu under julen så skall läsa den innan jag köper och läser trean! Va snabbt du läste ut den förresten, antar att den var spännande! :) Kram från mig!

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan