Ännu en fredag

Redan en vecka sen sista uppdatering, jisses! Den här veckan har gått vrålfort men har varit en riktigt rolig vecka. Förra helgen var vi barnvakter till Leo på lördagseftermiddagen. Vi var hemma hos Alex som dukat upp en rejäl adventsfika med lussekatter och julskinka. Tanken var att smågrabbarna skulle leka med varandra, men det var först efter några timmar de mjuknade och då ville givetvis inte Leo gå hem. Surprise :)

På söndagen plockade vi upp julsakerna från källaren och insåg rätt snabbt att vi (i alla fall jag) blev smått besvikna på att vi inte hade så mycket julsaker. Det var bara att åka iväg och inhandla nytt på diverse affärer och på kvällen pysslade vi iordning här hemma. Nu finns tomtar, hyacinter, amaryllisar, adventsljusstakar och lite annat på plats. Givetvis drack vi också första glöggen tillsammans med årets första pepparkakor.

Under veckan som gått har jag hunnit avverka en "som-vanligt-super-trevlig" adventsdejt med Alex och Malin, ett pass härlig Powerstrip och pepparkaksbak med Björn och Leo. Det sistnämnda var en riktig upplevelse med mjöl precis överallt, dock väldigt mysigt även om det inte blev så många kakor.

Imorgon vankas julfest med jobbet! Det blir en heldag i Götlaborg med julbord, Liseberg och Feskekörka :)

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan