Vecka 33

Jag skulle egentligen haft semester denna veckan, men jag valde att jobba istället! Det är lika bra när man inte har något direkt inplanerat och när man är inne i "go-et"! Dessvärre blir man ju veckoblind och kommer kanske inte riktigt exakt ihåg vad som skedde denna veckan! Den innehöll säkert lite fika med tjejerna och sådär! :) Vet också att jag slutade tidigare på fredagen och att vi då åkte upp till Tjörn för att hjälpa till som funktionär inför Tjörn Runt. Dock blidde det så att tjänsten som funktionär innebar att ligga på klipporna och slappa i solen hela eftermiddagen, inte jättefel! Jag fick även en Pelle P-tshirt och en Pelle P-väska som tack för besväret! :) På kvällen bjöd L-Å och B på grillmiddag uppe i stugan. Vi var ett helt gäng (P´s kusin, hans flickvän och gasten M) som njöt av grillad mat (=är det bästa) och framförallt halloumi! :)

På lördagsmorgonen stack grabbarna iväg tidigt och vi tjejer sov ytterligare ett par timmar innan vi åt en trevlig frukost och sen fick gasa i 180 för att inte missa starten! Vi hittade perfekta platser lite bortanför alla andra så vi såg hur bra som helst! Det var väldigt viktigt att vi skulle ta mycket kort men hur lätt är det när grabbsen väljer en annan väg och att H av en slump får syn på dem och lyckas ta en suddig bild på herrskapet!? Jaja, de får skylla sig själva! H körde hem efter starten medan jag körde tillbaka till stugan där jag moffade plommon och väntade på att jag och L-Å skulle ut i skeppet för att kolla in grabbarna längs vägen! Även där fick vi ge oss iväg i rasande fart då P ringde och vi förstod att de seglat mycket fortare än våra beräkningar! Det som skulle bli en trevlig picnic på en ö blev en färd i skeppet, också trevligt i och för sig! Dock lite svårare att ta kort, det är inte det lättaste när man guppar fram och tillbaka... Men men, jag lyckades nog rätt bra får jag säga! Jag spelade även in dem ett tag och det blev bättre än jag trott! :)

Resten av helgen var det nog bara lugna puckar med lite fixarfrasse-sysslor, ni vet sådana där husliga sysslor som bara måste göras! :)


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan