Premiärgrill med A, M och lille P

Jag hade verkligen en toppenkväll igår med årets första grillat och fantastiskt trevligt sällskap! :) Det var hur trevligt som helst och jättegott! Vi grillade grönsaksspett (som bilderna nedan avslöjar) med diverse grönsaker och halloumiost samt köttspett med fläskfilé och kycklingfilé, mumma. Till det hade vi gjort klyftpotatis i ugn samt tzatziki, det var inte mycket att klaga på inte... :) Till dessert hade vi köpt goda frukter och det blev en perfekt avslutning på middagen...

Det var så roligt för vi hade sagt att vi skulle träffas tidigt för att tiden alltid springer iväg när vi träffas, så halv tre kom tjejerna och lillkillen hem till oss. När sen klockan blev halv nio fattade vi ingenting, att tiden kan gå så fort! Sen när de skulle åka hem, strax innan halv elva, fattade vi ännu mindre av var den sista tiden tog vägen... Men ordspråket "Det går fort när man har roligt" stämmer väl överens! :) Det kan vi intyga!

När finbesöket kom promenerade vi till Mölndal Centrum (heja frukthandeln där) och inhandlade kvällens käk. När vi kom hem förberedde vi maten innan vi tände på (säger man verkligen så) grillen. Vi satt då ute i vår mysiga trädgård och det kändes som det var sommar. Jag agerade grillmaster med viss assistans av M som kollade om köttet var klart! Ja, timmarna sprang verkligen iväg under en massa roligt prat om allt, fniss & skratt, bus med P, ja allt! :) En toppenkväll så att säga!

Kvällen i bilder

     
 

Kommentarer

2009-05-02
Alexandra skriver:

Va fint du har skrivit och lagt in med bilder gumman!! =) Håller med dig, det var en toppendag!!



Kramar från oss

2009-05-03
Malin skriver:

Vad mysigt det var!! Grillmästaren är du numera.. =)

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan