Mysig tisdagskväll

Igår träffades jag och tant M på Fröken Ohlson, trevligt! Vi käkade först sallad (lite tråkig med bara lite blandade salladsblad, pasta, kyckling och lök) och fortsatte efter maten med de tunga grejorna, det vill säga te och mörk chokladig kärleksmums. Det finns bara ett ord för det: mums! :) Eftersom de stängde vid 21 och vi inte alls var sugna på att åka hem gick vi en liten tur på stan och hamnade sen på Cappucino, där vi drack ännu mera te! :) Vi konstaterade att te är snordyrt att dricka ute, 27 kr per te! Alltså, 27 kr för lite varmt vatten! Hu! Det är ju egentligen hutlöst, men visst, man får ju två gram löste också (icke att förglömma)... Vi satt bara och bubblade en massa om allt och inget, det var jättetrevligt! :)

Idag blir det sushi-lunch med bror och ikväll blir det middag hemma hos tant M och då kommer även A och lille P... Vi ska äta mat från havet, fisk och kokt potatis! :) Riktigt smarrigt! Ser fram emot vår lilla tjejkväll!

Annars är det fortsatt lugnt på jobbet, jag tror det är lugnet före stormen! :) Det blir nog mer nästa vecka! Nästa vecka är det ju dessutom U2, helt otroligt vad fort det har gått!

Have a nice day!

Mitt nya behov

Bild: http://www.hemochtradgard.com/jaeger_te_drink.jpg
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan