Yatzy och glass i stora lass

Så spenderades gårdagen! :) Jag och min bror F spelade Yatzy ett otaliga gånger samtidigt som vi moffade Ben & Jerrys Phish Food, mumma! :) Vi hann även med ett par omgångar av den klassiska Vändtian, en riktig spelkväll med andra ord! :)

Dessutom gjorde vi något så otrevligt som att gå igenom hela husets soptunna igår! Vi letade efter en liten del till P´s dator som gått sönder och kommit bort (kan alltså inte köpas ny) och tänkte att vi skulle surprisa P genom att kolla igenom soporna och hitta den, eftersom det är tömning på torsdagar... Men ingen lycka där, dock känns det ändå bra att ha kollat så man kan vara helt på den säkra sidan! :( Vi blev mest äcklade där vi stod med plasthandskar och plastsäckar och lyfte upp den ena påsen efter den andra. Det värsta var stanken och alla äckliga flugor, det andra äcklet hade vi ju handskar till så där kunde man ju sörja och grisa helt fritt! :( Grannarna (hotellet och Gothiagäster) måste ju undra, hihi...

Idag blir det lunchdejt med A, lille P och negressen M (som nu äntligen kommit hem från Spain). Vi ska äta sushi/thai i Mölndal, trevligt med ett litet break från jobbet med... Det ser jag fram emot! :)

Ha en trevlig dag!

Sopgubbe - mitt nya jobb?

Bild: http://2.bp.blogspot.com/_1J8irRKBEfo/ScA6ggQhA9I/AAAAAAAAABU/KI6Ag
OxKO_Y/s400/TrashCanC.gif


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan