Alla hjärtans dag

var det ju igår! Å den började supermysigt med mysfrukost framför tv:n och damernas slalom. Jag var iväg och handlade en bukett rosor och lite annat smått och gott som vi sedan myste med i soffan. Det är så skönt med lördagsmornar, så himla härligt att bara ta det lugnt och slappa.

Jag fick en jättegullig liten hjärtask med choklad från Lindht av min älskling. Chokladen var ljuvligt god! :) Smälter i munnen. 

Sen var det dags att hämta upp Malin för att åka hem till A och träffa lille P för första gången! En sådan liten gobit, så himla miniliten. Han var som ett litet knyte! Vi fick hålla i honom och han sussade så gott så gott... :) De gjorde ni bra A & A... :)

Kvällen bestod av Melodifestivalen och mysmat. Vi åt oxfilé och bakad potatis, mumsfilibabba... :) We like...

Idag har vi inte gjort många knop, borde tvätta men det har inte blivit av ännu. Vi måste ju tvätta en massa inför P´s resa så det kanske är lika bra att tvätta allt på onsdag kväll istället. Vi har suttit och kollat på På Spåret, skidskytte och herrarnas slalom. Vi såg just Johan med världens medaljchans köra bort sig, vansinnigt tråkigt... :(  Ikväll blir det däremot säsongens sista hockeymatch.

Trevlig söndag


 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan