1 ½ dag kvar

tills långledigt! :) Nedräkningen har alltså börjat...

Ute är grått och trist, verkligen mörkt! Dessutom spöregnar det... Jag hörde på radio imorse att det skulle vara såhär hela dagen! :( Jag hörde också att det ska bli toppenväder i helgen, så jag lyssnade mer på det faktiskt! Jag är så vansinnigt trött också!!! Jag har bara lust att krypa under täcket och sova, jag känner att jag saknar energi och ork... :( Igår kväll var det helt vansinnigt, jag kände mig som en stoor säck potatis och orkade knappt lyfta ett finger. Jag la mig till och med och sov en liten sväng... Nu vill man ju ha massor med energi att spendera, men det kanske är lite ledighet som behövs.

P mår dessutom inte bra... :( Han har problem med sina öron, någon typ av öronkatarr. Han var hos en öronspecialist igår men på grund av att bägge öronen är så svullna kunde läkaren inte se så mycket! Jag lider så med honom, han känner det som att han har världens lock i öronen hela tiden och han hör knappt! :( Jag tycker det är såå sjukt obehagligt om man har lock i öronen, tänk då att ha det i veckor och aldrig få bort det. Han fick ett recept utskrivet på några droppar som skall minska svullnaden, men han kände att de inte hjälpte efter att vi använt det igår... :( Fy!!!

Ikväll blir det kalas hos P´s farfar! Han fyller år så vi ska dit på middag/fika, ja nåt typ av firande alltså! Annars blir det nog bara en lugn och lat kväll! Finns ju alltid en massa sysslor att pilla med, men det får jag ta en annan dag... Usch vilket negativt inlägg detta blev... Jag hoppas på ett trevligare nästa inlägg...

Såhär känner jag idag
 
Bild: http://www.takeoff.dk/news.cfm?nNewsWeekly=0&nNewsId=14063
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:
Namn:
Kom ihåg mig?
E-postadress (publiceras ej):

URL/Bloggadress:

Kommentar:



« Till Startsidan